Νέα ξενοδοχεία προστίθενται στο δυναμικό της χώρας μας, όπως επίσης και πολλές ανακαινισμένες μονάδες.

Μια από αυτές, το ξενοδοχείο Zante Beach, μετονομάστηκε σε Domes Aulūs Zante, καθώς η Hotel Investment Partners (HIP), ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ξενοδοχειακών μονάδων στην Νότια Ευρώπη που ανήκει σε επενδυτικά κεφάλαια της Blackstone, επένδυση 13,5 εκατ. ευρώ για την εκτεταμένη ανακαίνισή του, ενώ τη διαχείριση ανέλαβε η εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων Domes Resorts & Reserves.

Το Domes Aulūs θα ενταχθεί στην οικογένεια των Autograph Collection Hotels, του δυναμικού χαρτοφυλακίου ανεξάρτητων ξενοδοχείων της Marriott International.

Η ανακαίνιση περιλαμβάνει την ανακατασκευή των κοινόχρηστων χώρων και των 150 δωματίων, 72 από τα οποία ανήκουν στην κατηγορία premium. Διαθέτει, επίσης, infinty πισίνα, αναβαθμισμένα εστιατόρια (μπουφέ και a la cate), beach bar, lounge bar, pool bar, έναν food-truck καθώς και νέα εσωτερική και εξωτερική εγκατάσταση spa.

Το Domes Aulūs βρίσκεται μέσα σε ένα Natura καταφύγιο χελωνών, στη μεγαλύτερη παραλία της Ζακύνθου, μόλις 5 χλμ. μακριά από το αεροδρόμιο της πόλης. Εκτείνεται μέσα σε 230 στρέμματα με παραλία με λευκή άμμο, ένα καταπράσινο πευκοδάσος, μέσα στο χαρακτηριστικό τιρκουάζ χρώμα του Ιονίου Πελάγους.





ΠΗΓΗ