Ο ξενοδοχειακός τομέας αλλάζει επίπεδο στη χώρας μας, καθώς δεν δημιουργούνται μόνο νέες μονάδες, αλλά αναβαθμίζονται κιόλας πολλές παλαιότερες και μετατρέπονται σε σύγχρονες με όλες τις ανέσεις.

Η Hotel Investment Partners (HIP), ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ξενοδοχειακών μονάδων στη Νότια Ευρώπη, ιδιοκτησίας επενδυτικών κεφαλαίων της Blackstone και η εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων της Apple Leisure Group (ALG), μέρος της Hyatt, ανοίγουν το AluaSoul Zakynthos – πρώην Plagos Beach hotel στη Ζάκυνθο – μετά από εκτεταμένη ανακαίνιση που κόστισε περίπου 5,4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τη διαχείριση έχει αναλάβει η Alua Hotels & Resorts.

Το AluaSoul Zakynthos είναι ένα παραθαλάσσιο θέρετρο και ένα από τα πιο φημισμένα ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο, adults-only all-inclusive ξενοδοχείο 4 αστέρων.

Η ανακαίνιση, που ακολούθησε μια βιώσιμη διαδικασία σχεδιασμού και κατασκευής, περιλαμβάνει την ανακατασκευή των κοινόχρηστων χώρων και των δωματίων με αναβαθμισμένη αισθητική με στόχο τη δημιουργία άνετων και φιλόξενων χώρων.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 161 δωμάτια, όλα ανακαινισμένα μεταξύ των οποίων 48 προορίζονται για τους επισκέπτες του “My Favorite Club”, οι οποίοι έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικής χρήσης χώρους, όπως αποκλειστικό χώρο στην πισίνα, ιδιωτικό check-in και check-out, αποκλειστικό σαλόνι, δεσμευμένους χώρους στα εστιατόρια, μεγαλύτερα και καλύτερα τοποθετημένα δωμάτια, ανώτερες ανέσεις στο μπάνιο κ.λπ.





ΠΗΓΗ