Ένα εμβληματικό κτήριο, που χρονολογείται από το 1640 μ.Χ., το AZADE, μετατράπηκε σε ένα πολυτελές Boutique ξενοδοχείο με 9 σουίτες, μέσα στην παλιά πόλη των Χανίων, δίπλα στα ιστορικά ενετικά τείχη και το παλιό λιμάνι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των πρώην ιδιοκτητών και κατοίκων του, ήταν ο Αμερικανός ποιητής και καλλιτέχνης Τσαρλς Χένρι Φορντ καθώς o Oθωμανός πασάς, διοικητής των Χανίων.

Το AZADE Chania προσφέρει ξεχωριστές υπηρεσίες στους καλεσμένους του τη δυνατότητα να απολαύσουν την πραγματική κρητική φιλοξενία. Η ανακαίνιση του κτηρίου που κράτησε 4 χρόνια, κατάφερε να ενώσει τους δύο κόσμους των Χανίων, τον Ενετικό και τον Οθωμανικό σε ένα μοναδικό από αισθητικής και αρχιτεκτονικής πλευράς αποτέλεσμα. Όπως ακριβώς και η πόλη των Χανίων που είναι στο σταυροδρόμι 3 πολιτισμών, η ατμόσφαιρα που αποπνέει το AZADE Chania είναι μοναδική.

Το AZADE Chania υποστηρίζει την τοπική κοινωνία επιλέγοντας εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα από μικρούς, ντόπιους αγρότες και παραγωγούς από την πλούσια και εύφορη Κρητική γη. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου βρίσκεται στο ισόγειο, δίπλα σε ένα από τα πιο δημοφιλή περάσματα της πόλης και είναι ανοιχτό για πρωινό, ελαφριά σνακ και ποτό.

Το AZADE Chania είναι μέρος του χαρτοφυλακίου της Modus & Amplio Hospitality βοηθώντας τους ιδιοκτήτες και τους επενδυτές να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, συμβουλεύοντας τους σε κάθε τους βήμα τα τελευταία 3 χρόνια: από τη μελέτη σκοπιμότητας, την επιλογή του concept, την pre-opening λειτουργία, την επάνδρωση με εξαιρετικό προσωπικό και το λανσάρισμα στην αγορά σημειώνοντας παράλληλα υψηλές πωλήσεις!

Το AZADE Chania έρχεται να συμπληρώσει τη συλλογή της Modus & Amplio Hospitality απαρτιζόμενη μεταξύ άλλων από μοναδικά Ιστορικά και Εμβληματικά ξενοδοχεία που χρονολογούνται από τον 17ο και 18ο αιώνα, όπως το The Poseidonion Grand Hotel (1914) στις Σπέτσες και το Grande Albergo Delle Rose (1925) στη Ρόδο.





ΠΗΓΗ