Μια ακόμα σημαντική και ξεχωριστή ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Αθήνα, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Για πρώτη φορά εισέρχεται στην Ελλάδα το πολυτελές hospitality brand Radisson RED, αναβαθμίζοντας το χαρτοφυλάκιο της Radisson στην Ελλάδα σε επτά ακίνητα σε λειτουργία ή υπό κατασκευή, τρία εκ των οποίων στην πρωτεύουσα.

To Radisson RED Mitropoleos Square Athens, ανέλαβε να υλοποιήσει η Gnosis Investments, μια ιδιωτική real estate εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης και για την κατασκευή του έργου επιλέχθηκε η Epacron S.A., εκ των κορυφαίων στον χώρο των κατασκευών.

Το Radisson RED Mitropoleos Square Athens, που θα λειτουργήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2023, θα αλλάξει τη μορφή ενός υπάρχοντος κτηρίου γραφείων, καθώς θα δημιουργηθούν 94 μικρά διαμερίσματα με κουζίνα, 150 τ.μ. χώρο συναντήσεων και γυμναστήριο. Στο ισόγειο του κτηρίου θα βρίσκεται εστιατόριο με θέα την πλατεία Μητροπόλεως, ενώ το roof top bar – εστιατόριο του τελευταίου ορόφου, θα έχει θέα την Ακρόπολη.

«Το project καλύπτει το υπάρχον κενό στην ελληνική αγορά, ενώ ταυτόχρονα ανοίγει το δρόμο σε νέες επενδύσεις από funds. Το έργο θα εδραιώσει τη θέση της Radisson Hotel Group’s στην Ελλάδα, ενώ η στρατηγική ανάπτυξής μας συνεχίζεται με άμεσο στόχο η εταιρεία να γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς παράγοντες της διεθνούς αγοράς. Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη τους», ανέφερε ο Elie Milky, Vice President Development του Radisson Hotel Group.

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα από τα πιο όμορφα κτήρια της Αθήνας, όπου θα κυριαρχεί η πολυτέλεια και το δημιουργικό στοιχείο. Αναπτύσσοντας το κομμάτι της βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα και προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία, θέλουμε να δώσουμε μία νέα πνοή στην πόλη», τόνισε ο Πέτρος Πολίτης, co-founder & CEO της Gnosis Investment.





ΠΗΓΗ