Ένα τα πλέον εμβληματικά ξενοδοχεία της χώρας μας, το οποίο βρίσκεται στο βόρεια και ηπειρωτική Ελλάδα, πρόκειται να ανοίξει με φιλόδοξους στόχους τον Απρίλιο του 2021, υπό νέα διαχείριση.

Το ξενοδοχείο που βρίσκεται 112 χιλιόμετρα μακρινά από το διεθνές αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται σε μια πράσινη έκταση 17.630 στρεμμάτων, με 9 χλμ. αμμώδους παραλίας, βραβευμένες με γαλάζια σημαία, με 25 παρθένους όρμους και διαθέτει τα ξενοδοχεία Meliton (5*), Sithonia (4* Plus), τις σουίτες Villa Kalyva Mare με ιδιωτικές πισίνες και πρόσβαση στην παραλία, ιδιωτική μαρίνα 315  θέσεων, τη μεγαλύτερη αίθουσα συνεδριάσεων στη Βόρεια Ελλάδα, ένα καζίνο με δύο χώρους, ένα κέντρο θαλασσοθεραπείας και σπα, ένα γήπεδο γκολφ, εγκαταστάσεις ιππασίας, ένα τένις κλαμπ, έναν Ναυτικό Όμιλο, μαζί με τον μεγαλύτερο οργανικό αμπελώνα της Ελλάδας και το Οινοποιείο «Domaine Porto Carras», ενώ διαθέτει επίσης τρία ελικοδρόμια.

Μετά από μια επένδυση 205 εκατομμυρίων ευρώ τον Απρίλιο του 2020, το Porto Carras Grand Resort άλλαξε ιδιοκτησία και έγινε μέλος της Belterra Investments Ltd.

Όσον αφορά τα μελλοντικά αναπτυξιακά της σχέδια, η Belterra Investments εισάγει τη νέα φιλοσοφία και κουλτούρα διαχείρισης στην αγορά καθώς αναπτύσσεται ο τομέας των πολυτελών καταλυμάτων στην Ελλάδα, με στόχο να συμβάλει στη συνεχή ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας τα επόμενα χρόνια. 

Το Porto Carras εφαρμόζει μέτρα υγειονομικής ασφάλειας παγκόσμιας κλάσης, με ειδικό Πρωτόκολλο Διακοπών.





ΠΗΓΗ