Με την υπογραφή της μεταβίβασης των μετοχών από το ΤΑΙΠΕΔ στη Landa, την Παρασκευή 25 Ιουνίου, η εταιρεία θα προχωρήσει σε ένα μπαράζ αποκαλύψεων.

Η πρώτη αποκάλυψη αφορά τις κατοικίες που θα κατασκευαστούν την πρώτη πενταετία, οι οποίες από τις 400 που είχαν υπολογιστεί, αναμένεται να ξεπεράσουν τις 1.400 (!). Μάλιστα, η εταιρεία ήδη λαμβάνει προκαταβολές, που θα ξεπεράσουν τα 15 εκατ. ευρώ.

H εταιρία πρόκειται να πραγματοποιήσει έργα στο Ελληνικό, ύψους 7 δισ. ευρώ και οι μακέτες των έργων θα παρουσιάζονται σταδιακά, όπως τα αρχιτεκτονικά σχέδια του πρώτου ουρανοξύστη στην Ελλάδα, του Marina Tower, ενός από τους μεγαλύτερους πράσινους ουρανοξύστες στον κόσμο, τον σχεδιασμό της ανάπτυξης του παράκτιου μετώπου, τα αρχιτεκτονικά σχέδια της Marina Galleria στον Άγιο Κοσμά, τις οικιστικές αναπτύξεις του παράκτιου μετώπου​, τις ξενοδοχειακές αναπτύξεις, το σύγχρονο πάρκο αθλητικών εγκαταστάσεων​, το Εμπορικό κέντρο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης​, τον Πύργο πολλαπλών χρήσεων στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης​, το Μητροπολιτικό Πάρκο​ κ.ά.

Ηδη υπογραφεί συμφωνίες με κορυφαίους ελληνικούς ομίλους όπως TΕΜΕΣ και FOURLIS και αναμένεται τους επόμενους μήνες να ανακοινωθούν συμφωνίες σε τομείς όπως ο Αθλητισμός (250 στρέμματα αθλητικών εγκαταστάσεων με στόχο μεταξύ άλλων τη δημιουργία ακαδημιών αθλητισμού), ​η Εκπαίδευση (η εταιρεία είναι σε συζητήσεις με τα καλύτερα εκπαιδευτήρια στην Ελλάδα άλλα και με ιδρύματα για την τριτοβάθμια εκπαίδευση),​ η Υγεία και Ευεξία​. 

ΠΗΓΗ