Διατηρώντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Μάνης, όπου η πέτρα είναι το κυρίαρχο στοιχείο, το Margo Beach Hotel, που βρίσκεται στην παραλία Μαυροβούνιου, στο Γύθειο Λακωνίας, αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση φιλοξενίας.

Με σεβασμό στη φυσική ομορφιά του τόπου, στα 5 κτήρια υπάρχουν 20 ευρύχωρα, λειτουργικά και φωτεινά διαμερίσματα, με κομψή διακόσμηση, πλήρη εξοπλισμό κουζίνας, διπλά μπάνια, και όλες τις ανέσεις.

Επίσης, υπάρχουν και 42 μεγάλα δωμάτια, καλύπτοντας κάθε ανάγκη για άνεση και λειτουργικότητα.

Στη ξενοδοχειακή μονάδα λειτουργούν μπαρ, εστιατόριο, σύγχρονη αίθουσα γυμναστικής και ευρύχωρη σάουνα.

Το Margo Beach Hotel είναι μπροστά στη βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία του Μαυροβουνίου, έκτασης 5 χιλιομέτρων, με κρυστάλλινα νερά και πλατιά αμμουδιά.

Οι επισκέπτες, μπορούν να ξεναγηθούν στο γραφικό Γύθειο, στα περίπου 2 χλμ., στα σπήλαια Διρού, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή που είναι γεμάτη αξιοθέατα.

Με πολλή φροντίδα, σεβασμό στη φύση και την οικολογική ευαισθησία που μας χαρακτηρίζει, είμαστε έτοιμοι και φέτος να προσφέρουμε στους επισκέπτες του ξενοδοχείου μας ότι ακριβώς αναζητούν για τις διακοπές τους: ποιότητα, χαλάρωση και μοναδική φιλοξενία σε έναν προορισμό ξεχωριστής ομορφιάς», επισημαίνει η Μαριάνα Γρυμανέλη, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Margo Beach Hotel.

ΠΗΓΗ