Η Δυτική Μάνη ταιριάζει στην Aria Hotels, καθώς μετά την Καρδαμύλη επενδύει και σε μια απόσταση 4 χλμ. από εκεί, σε κοντινή απόσταση από το φαράγγι της Νούπαντης, που καταλήγει στην παραλία του Φονέα.

Πρόκειται για τη Villa NUPADI, με όνομα που στην τοπική γλώσσα σημαίνει «συναπαντήματα» και εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία του καταλύματος. Με τον Ταΰγετο να διακρίνεται στο πίσω μέρος της, η Villa είναι χτισμένη σε ένα θαμνώδες σκηνικό με παλιά ελαιοχώραφα και ξερολιθιές, ενώ διαθέτει πανοραμική θέα στη θάλασσα.

Ο χώρος δημιουργήθηκε με πέτρα και πολυτελή υλικά κατασκευής, συνδυάζοντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες ανέσεις, διακριτικής πολυτέλειας και τεχνολογίας.

Η Villa NUPADI μπορεί να λειτουργήσει ως ενιαίο κατάλυμα με δυνατότητα
φιλοξενίας έως 8 ατόμων, αλλά και ως δύο πλήρως αυτόνομα καταλύματα των 6 και 2 ατόμων αντίστοιχα – η Κύρια Κατοικία και το Exclusive Apartment, αντίστοιχα.

Διαθέτει 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 4 υπνοδωμάτια με ensuite μπάνιο και 3 μπάνια
επισκεπτών. Για τη λειτουργία της Villa NUPADI, όπως και για το σύνολο του δικτύου της, η Aria ακολουθεί αυστηρά όλους τους απαραίτητους κανονισμούς ασφάλειας και υγιεινής, καθ’ υπόδειξη των αρμόδιων αρχών.

ΠΗΓΗ