Το πιο πρόσφατο παπούτσι της Nike είναι «εύκολο να το βάλεις, εύκολο να το βγάλεις» για όσους δεν μπορούν να χάνουν χρόνο με μικρές «ταλαιπωρίες», όπως το να φοράς παπούτσια.

Το νέο μοντέλο με το όνομα Go Flyease, είναι το πρώτο ζευγάρι πάνινων παπουτσιών χωρίς κορδόνια της Nike που μπορούν εύκολα να φορεθούν και να αφαιρεθούν χωρίς να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας.

 

Το πρωτότυπο δημιούργημα έρχεται σε μια περίοδο που οι άνθρωποι αγγίζουν όλο και λιγότερα πράγματα με τα χέρια τους λόγω της πανδημίας και αναβιώνει ανάλογες προσπάθειες άλλων εταιρειών για άνετα υποδήματα που μπαίνουν και βγαίνουν πολύ εύκολα, όπως π.χ. τα Crocs.

Τα παπούτσια θα ξεκινήσουν επίσημα να πωλούνται στις  ΗΠΑ στις 15 Φεβρουαρίου με το αντίτιμό τους να ανέρχεται σε 120 δολάρια (100 ευρώ).

Τα νέα παπούτσια της Nike έρχονται σε μια εποχή που οι οικιακοί καταναλωτές λαχταρούν περισσότερη άνεση. Αυτό είναι εμφανές από τα πιο πρόσφατα κέρδη της Crocs, τα οποία σημείωσαν αύξηση κατά 55%. Η εταιρεία δήλωσε ότι το 2020 ήταν, όπως όλα δείχνουν, είναι η χρονιά με τις περισσότερες πωλήσεις στα χρονικά της.

Αντίστοιχα, η Nikeανέφερε τον Δεκέμβριο ότι οι διαδικτυακές πωλήσεις της σημείωσαν άνοδο 84% το τελευταίο τρίμηνο του περασμένου έτους, καθώς οι άνθρωποι το έριξαν στην γυμναστική και για αυτό στράφηκαν στα casual παπούτσια.

Πηγή: CNN

ΠΗΓΗ