Ένα ιδιαίτερα πετυχημένο αλλά και παλιό τηλεοπτικό project επιστρέφει μέσα από την συχνότητα του Ant1. Ο λόγος για τη «Φάρμα», το reality το οποίο προβαλλόταν στο Mega το 2002 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο τιμόνι της παρουσίασης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας, ο Ant1 πήρε τα δικαιώματα της «Φάρμας« ωστόσο ακόμα δεν έχει βρεθεί ο παρουσιαστής που θα αναλάβει το project.

Στο αρχικό concept της «Φάρμας» οι παίκτες μεταφέρονται σε ένα κτήμα, όπου και ζουν σαν αγρότες, ξυπνούν από τα χαράματα και φροντίζουν τα ζώα, ενώ κάθε Κυριακή μονομαχούν στον αχυρώνα, χωρισμένοι σε δύο ομάδες.

Οι δύο ομάδες γίνονται μία και στο τέλος μένει μόνο ένας παίκτης. Το πρότζεκτ επιστρέφει ανανεωμένο και με πολλές αλλαγές.

Ο μεγάλος νικητής αναμένεται να κερδίσει 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

Το τρέιλερ για τις συμμετοχές στο reality προβλήθηκε στο «Πρωινό» και αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Μακριά από τον πολιτισμό, για να επιβιώσεις στις πιο σκληρές συνθήκες πρέπει να παλέψεις με τη φύση, να συμβιώσεις με αγνώστους, να δοκιμάσεις τα όριά σου. Μόνο λίγοι θα φτάσουν στον τελικό, μόνο λίγοι αντέχουν. Αντέχεις; Η Φάρμα ζήσε την περιπέτεια».





ΠΗΓΗ