Όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα του TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου την Δευτέρα στις 11.00 το πρωί.

Η Τατιάνα Στεφανίδου εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA με τον Νίκο Μάνεση και μοιράστηκε τα συναισθήματά της.

«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα που είμαι εδώ στον ALPHA. Γάμος – εξπρές, μία που τον είδα, μία που τον παντρεύτηκα και σε δύο εβδομάδες γεννήσαμε και παιδί, το T-Live. Εδώ είστε μια οικογένεια, είστε όλοι πάρα πολύ υποστηρικτικοί, νιώθω ότι μπαίνω σε μια γερή ομάδα. Γιατί το να υπάρχει ένας παίκτης που είναι γκολτζής, ομάδα δεν γίνεται» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος και συνέχισε: «Νιώθω λοιπόν ότι ξέρω τους περισσότερους από εσάς, με τους περισσότερους έχω συνεργαστεί, είστε όλοι πάρα πολύ υποστηρικτικοί και πάρα πολύ βοηθητικοί και νιώθω πολύ όμορφα εδώ στον ALPHA».

Όσον αφορά στο TLIVE, η Τατιάνα επεσήμανε: «Θα κάνουμε μία εκπομπή που έχει ενταχθεί στην ενημέρωση του ALPHA, μία ενημερωτική εκπομπή στην οποία ωστόσο δε θα απωλέσω την ταυτότητά μου. Είμαι αυτή που είμαι, ο κόσμος με γνωρίζει γιατί πάντα η ενημέρωση που κάνω έχει επίκεντρο τον άνθρωπο, είναι μια ενημέρωση που βρίσκεται κοντά στην κοινωνία. Άλλωστε ο ALPHA είναι ένας τηλεοπτικός σταθμός που στην ενημέρωσή του έχει πάντα επίκεντρο τον άνθρωπο. Οι ρεπόρτερ σας είναι εκεί έξω καθημερινά στο πεζοδρόμιο, δίπλα στον πολίτη, αυτό μου ταιριάζει πάρα πολύ. Γι’ αυτό είναι ένας ακόμα λόγος που νιώθω σαν στο σπίτι μου. Μία τέτοια εκπομπή θα κάνουμε, από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι».

Ακόμα, εξομολογήθηκε: «Πάντα υπάρχει άγχος για ένα νέο ξεκίνημα και ειδικά για ένα ξεκίνημα που γίνεται τόσο γρήγορα αλλά με έναν μαγικό τρόπο-και επαναλαμβάνω παίζει ρόλο πόσο ομάδα είμαστε- έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι του ALPHA καταπληκτικά πράγματα σε όλα τα επίπεδα. Σε επίπεδα παραγωγής, που στήθηκε ένα σκηνικό εξπρές το οποίο είναι πάρα πολύ όμορφο, από την ομάδα του κ. Σκούρτου που έχει τη διεύθυνση παραγωγής. Να πω για τα γραφικά, ο κ. Γεωργακλής έχει κάνει… παππάδες. Τρίβω τα μάτια μου! Να πω για τη σκηνοθεσία που έχει την ευθύνη ο κ. Γιαχνής και θα με σκηνοθετήσει ο κ. Παυλόπουλος; Δεν έχω λόγια. Θέλω να σου πω ότι είσαστε όλοι καταπληκτικοί. Η κ. Δήμου που έχει τη διεύθυνση με τους δημοσιογράφους της. Νιώθω πολύ καλά. Κι όταν νιώθεις καλά, παράγεις παρόλο που είναι τόσο σύντομο, θεωρώ ότι είναι ένα αποτέλεσμα που θα αγκαλιάσει ο κόσμος».





ΠΗΓΗ