Την τελευταία φορά που η κάμερα συνάντησε την Αντελίνα Βαρθακούρη ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένη καθώς μόλις είχε πάρει το τηλεοπτικό της διαζύγιο από τον Alpha.

Η στεναχώρια φαίνεται όμως πως ανήκει στο παρελθόν της παρουσιάστριας καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Open, «Ευτυχείτε» το πρωί της Τρίτης, έχει βρει ήδη την επόμενη επαγγελματική της στέγη.

Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε την Αντελίνα Βαρθακούρη και την ρώτησε αν ισχύει πως έχει «κλείσει» με τον ΣΚΑΪ ώστε να παρουσιάσει εκπομπή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Η απάντηση της Αντελίνας Βαρθακούρη άκρως διπλωματική καθώς ούτε επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε την είδηση.

«Να περιμένουμε το κανάλι, ό,τι έχει να πει; Πιστεύω ότι το 2021 θα είναι μια πολύ ωραία χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενη. Να περιμένουμε την τηλεοπτική οικογένεια να πει κάτι, για να είμαστε σωστοί;», ανέφερε μεταξύ άλλων η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Στην ίδια ερώτηση κλήθηκε να απαντήσει και ο Χάρης Βαρθακούρης καθώς σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, θα βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Η απάντηση του ξεκίνησε μια μακρά σιωπή. «Αυτό που μπορώ να καταθέσω είναι για το Masked Singer» ανέφερε ο Χάρης Βαρθακούρης.





ΠΗΓΗ