Ο Δημήτρης Κεχαγιάς μπορεί να ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και ως εκ τούτου το βράδυ της Παρασκευής να έφτασε στο τέλος το δικό του ταξίδι στο «Big Brother», όμως όπως φαίνεται συνεχίζει να… πρωταγωνιστεί στο reality.

Συγκεκριμένα, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έπειτα από πλήθος καταγγελιών που έλαβε εξαιτίας της συμπεριφοράς του παίκτη προχώρησε στον σχηματισμό φακέλου και ο ΣΚΑΪ καλείται σε ακρόαση.

«Περιήλθε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης πλήθος καταγγελιών που αφορούν τηλεοπτικό πρόγραμμα με τίτλο «Big Brother».

Παρατίθενται ενδεικτικά αποσπάσματα των καταγγελιών: «Απειλές, λεκτική και ψυχολογική βία,  παρολίγον χειροδικία και μπούλινγκ όλων των διαστάσεων» –  «Απειλούσε και  τραμπούκιζε συμπαίκτη του»  – «χυδαίες εκφράσεις…και…ύβρεις…» – «έβριζε ασύστολα» – «Απειλεί και τρομοκρατεί τους συμπαίχτες του».

Σχηματίσθηκε φάκελος, ορίσθηκε εισηγητής και εκλήθη η λειτουργούσα τον σταθμό εταιρία σε ακρόαση για την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ.» αναφέρει το ΕΣΡ.

Τι συνέβη όμως στο «Big Brother» και για άλλη μια φορά βρίσκεται στο στόχαστρο καταγγελιών;

Μια διαφωνία ανάμεσα στον Δημήτρη Κεχαγιά και τον Χρήστο Βαρουξή οδήγησε τον πρώτο σε κατάσταση εκτός εαυτού το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Ο Δημήτρης Κεχαγιάς κινήθηκε επιθετικά προς το μέρος του συμπαίκτη του, τον απείλησε με χαστούκι ενώ χρησιμοποίησε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς όπως μ@λ@κ@ς, ηλίθιος και τρύπας. Μάλιστα, η Σοφία Δανέζη επιχείρησε να μπει ανάμεσα στους παίκτες προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς, μετά το έντονο επεισόδιο, βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας του «Big Brother» ώστε να απολογηθεί για την συμπεριφορά του λίγη ώρα πριν μάθει την ποινή του.

Ο «Big Brother» αποφάσισε και έκρινε πως πρέπει να τιμωρήσει τον Δημήτρη Κεχαγιά για την συμπεριφορά του.

«Δημήτρη, νωρίτερα κατά τη διάρκεια της ανοιχτής ψηφοφορίας απευθύνθηκες σε συγκάτοικο σου χρησιμοποιώντας απαράδεκτη φρασεολογία. Μη αποδεκτή, παραβιάζοντας βασικούς κανόνες του Big Brother. Οι όποιες διαφωνίες υπάρχουν δεν επιλύονται με τον τρόπο που επέλεξες. Συνεπώς τίθεσαι αυτομάτως υποψήφιος προς αποχώρηση. Επίσης, δεν μπορείς να διεκδικήσεις το βέτο και δεν μπορεί κανένας συγκάτοικος να σε σώσει χρησιμοποιώντας το βέτο» ανέφερε ο Μεγάλος Αδερφός στον παίκτη.

«Δέχομαι τις συνέπειες μου, δυστυχώς και ευτυχώς είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω όπως όλοι, έχω πιεστεί και όταν πιέζομαι χάνω πλήρως τον έλεγχο και είναι ελάττωμα μου αυτό. Δεν θα έφθανα σε κάτι που θα ξεπερνούσε τις κουβέντες μου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κεχαγιάς απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του.





ΠΗΓΗ