Τα υποψήφια μοντέλα του GNTM 3 ήρθαν αντιμέτωποι με μια ακόμα δοκιμασία επιβράβευσης το βράδυ της Τρίτης.

Μαριαγάπη και Ξένια πήγαν στην αυλή του σπιτιού και εκεί αντίκρισαν τον Γιώργο Καράβα ο οποίος τους ζήτησε να φωνάξουν και τους υπόλοιπους παίκτες.

Λίγη ώρα αργότερα, η Ζενεβιεβ Μαζαρί έκανε την εμφάνιση της μπροστά στους παίκτες και κρατώντας στολές φτιαγμένες από latex και τους ενημέρωσε πως έπρεπε να βγάλουν μια selfie μπροστά από το tablet.

Τα μοντέλα στάθηκαν μπροστά από το tablet και φωτογραφήθηκαν ενώ τον νικητή της δοκιμασίας ανέδειξε ο coach Γιώργος Καράβας.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε ανάμεσα στους Ανδρέα, Αιμιλιάνο, Έντουαρντ και Ηρακλή. Τελικά ο Γιώργος Καράβας έκρινε πως το έπαθλο άξιζε να το πάρει ο Αιμιλιάνο.

Τα υπόλοιπα αγόρια του GNTM 3 εκνευρίστηκαν στο άκουσμα του ονόματος του Αιμιλιάνο και εξέφρασαν ανοιχτά την αντίθεση τους.

Ο Ανδρέας σύμφωνα με τα όσα ανέφερε πίστευε ότι τόσο εκείνος όσο και ο Έντουαρντ τα πήγαν καλύτερα.

Ο Γιώργος Καράβας ο οποίος συνειδητοποίησε ότι ο Ανδρέας είχε εκνευριστεί μετά το τέλος της δοκιμασίας τον φώναξε ώστε να του εξηγήσει γιατί έκανε τη συγκεκριμένη επιλογή.
«Είναι πολύ καλή πόζα. Μη με αμφισβητείς σε αυτό», είπε ο Γιώργος Καραβάς και ο Ανδρέας συνέχισε να αναφέρει την άποψη του πως δεν είναι fashion πόζα, αλλά πόζα για καλλιστεία.

Από την άλλη πλευρά, ο Αιμιλιάνο βλέποντας τις αντιδράσεις αυτές τόνισε: «Αποδεχτείτε το και βουλώστε το».

Ανδρέας και Έντουαρντ έκαναν μια προσπάθεια να εξηγήσουν στον Αιμιλιάνο ότι όλο αυτό που συνέβη δεν έχει να κάνει με εκείνον αλλά με τον coach.

«Μιλάς σε εμένα ρε φίλε. Σε εμένα που έχω αποδείξει ότι είμαι φαβορί για να κερδίσω το GNTM», δήλωσε στην κάμερα της παραγωγής, λίγα λεπτά αργότερα ο Αιμιλιάνο.





ΠΗΓΗ