«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, έχω πάρει όμως μια απόφαση, να αφήσω το παιχνίδι» είπε η Τζένη Γεωργιάδου αφού βαθμολογήθηκε από τους κριτές για την ενδυματολογική επιλογή που τους παρουσίασε το απόγευμα της Τετάρτης και «πάγωσε» τους κριτές και την παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα, η «δυνατή» παίκτρια του «My Style Rocks» σημείωσε χαρακτηριστικά απαντώντας στην Κατερίνα Στικούδη, που προσπαθούσε να της αλλάξει γνώμη καθώς το παιχνίδι οδεύει προς το τέλος του, πως: «Δεν έχει να κάνει κάτι με εσάς. Δεν έχει να κάνει τίποτα με τα παιδιά. Την απόφαση μου την πήρα προχθές.  Ήταν και είναι ένα ρίσκο για μένα η απόφαση να φύγω».

Στην συνέχεια η Τζένη Γεωργιάδου πρόσθεσε: «Δεν έχει συμβεί κάτι. Δεν έχει να κάνει με τα παιδιά ούτε με τους κριτές. Είναι καλό να αφήνουμε κάτι όταν πρέπει».

Η παρουσιάστρια του διαγωνισμού του ΣΚΑΪ, Κατερίνα Στικούδη, δεν έκρυψε την αντίθεση της στην απόφαση της διαγωνιζόμενης.

«Αυτό είναι κάτι που μας μειώνει πάρα πολύ και δεν πιστεύω ότι το άκουσα ποτέ ούτε ότι είσαι ένας τέτοιος χαρακτήρας» τόνισε, με τη σειρά της, η Έλενα Χριστοπούλου.

«Εμείς σαν κριτική επιτροπή θα κάνουμε ότι απλά δεν το ακούσαμε. Θα το θεωρήσουμε σαν μια άτυχη στιγμή, δική σου και του παιχνιδιού» συμπλήρωσε η κριτής του My Style Rocks.





ΠΗΓΗ