Την πρώτη τους δημόσια τηλεοπτική εμφάνιση, μετά το τέλος του The Bachelor, έκαναν σήμερα ο Παναγιώτης Βασιλάκος με τη Νικόλ Τσομπανίδου στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” της Ναταλίας Γερμανού.

Οι δυο τους μίλησαν για όλα. Για την πορεία τους στο παιχνίδι, για πάνω τους και τα κάτω τους κατά τη διάρκεια του Bachelor, ενώ έμοιαζαν πολύ ευτυχισμένοι και ο ένας έσταζε μέλι για τον άλλον.

«Αυτό που με κέρδισε σε εκείνη είναι η αθωότητα στα μάτια της, το χαμόγελό της, μα πάνω από όλα η ψυχή της. Τέτοια καλοσύνη που έβγαζε σε κάθε γύρισμα, μπορεί να την πλήγωνα, να την έφερνα σε δύσκολη θέση, κάποιες φορές, μπορεί όντως να έβλεπε τον προβληματισμό μου, παρόλα αυτά είχε πάντα τον τρόπο της να με κερδίζει στις πιο δύσκολες στιγμές της. Δεν ξέφευγε. Μπορεί να έκλαιγε, μπορεί να εκνευριζόταν, αλλά το έκανε με τόση γλυκύτητα» είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

«Πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο μυαλό μου. Είχα μια πολύ καλή και σταθερή δουλειά, οπότε θα ήταν δύσκολο να την αφήσω και να πάω κάπου, που δεν θα ξέρω τι θα συναντήσω. Ήθελα να κάνω κάτι για εμένα. Από την άλλη σκεφτόμουν ότι ίσως και να γνωρίσω τον έρωτα της ζωής μου μέσα από όλο αυτό. Μπορεί να ήταν ένα παιχνίδι, αλλά για μένα δεν ήταν. Και φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Όταν είδα τον Παναγιώτη σάστισα. Μετά το πρώτο ραντεβού άρχισα να νιώθω πράγματα για εκείνον. Τη στιγμή που μαλώναμε ένιωσα ότι ήθελα να φύγω. Θα συμβούλευα τα επόμενα κορίτσια να ζηλεύουν λιγότερο», είπε μεταξύ άλλων η Νικόλ Τσομπανίδου.





ΠΗΓΗ