Στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» του Alpha παραχώρησε συνέντευξη ο πρώην παίκτης του «MasterChef», Πάνος Τόγιας και μια δήλωση του προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας, Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Αρχικά, ο Πάνος Τόγιας ρωτήθηκε για την σχέση του και την συνεργασία του με την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και τόνισε κατηγορηματικά πως δεν είναι η «πέτρα του σκανδάλου» στην σχέση της φίλης του με τον σύντροφο της.

«Με τη Σπυριδούλα πήγαμε αρχικά στην Κύπρο σαν συνεργάτες, δέσαμε και γίναμε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Όταν πήραν την Σπυριδούλα τηλέφωνο να της πουν ότι “έφυγε” ο πατέρα της ήμασταν μαζί και πηγαίναμε στη δουλειά. Η δημοσιότητα μπήκε στη ζωή μου πολύ απότομα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια μέρα στο μετρό, στο Σύνταγμα, είχαν γυρίσει όλοι και με κοιτούσαν. Έγινε ένας χαμός. Δεν περίμενα ο κόσμος να παθιαστεί τόσο πολύ με ένα ριάλιτι.

Είναι φήμες ότι ήμουν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Σπυριδούλας. Η Σπυριδούλα είναι ακόμα με τον Αποστόλη, ο γάμος τους ακυρώθηκε λόγω δουλειάς. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι με τη Σπυριδούλα, μέχρι εκεί. Σε πρωινό δεν θα ήθελα να μαγειρεύω, ΟΧΙ! Το θεωρώ πολύ ρηχό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πάνος Τόγιας.

Η δήλωση αυτή πως είναι «ρηχό» το μαγείρεμα στις πρωινές εκπομπές προκάλεσε την αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου η οποία δεν έκρυψε την ενόχλησή της.

«Μου τα χάλασε στο τέλος που είπε ότι δεν θα έκανε μαγειρική σε πρωινή εκπομπή γιατί το θεωρεί ρηχό. Το θέμα είναι να καταλάβουμε όλοι οι άνθρωποι ότι αυτή τη δουλειά δεν την κάνεις για να προβληθείς εσύ σε κάποια ζώνη και προτιμάς να είναι απόγευμα από το να είσαι πρωί. Παρουσιάζεις μια συνταγή για τον κόσμο που σε βλέπει, όπως ο κόσμος έρχεται να φάει το φαγητό σου στο εστιατόριο. Έχουν μπερδευτεί λίγο με την έννοια του “σελέμπριτι” μάγειρα και το μαγείρεμα. Η δουλειά του μάγειρα είναι να παρουσιάζει μια ωραία συνταγή στο κοινό» ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του «Pop Up» Ηλιάνα Παπαγεωργίου.





ΠΗΓΗ