Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Γρηγόρης Τσεκούρας, Δημήτρης Κεχαγιάς και Σοφία Δανέζη είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το σπίτι του «Big Brother».

Το live του reality του ΣΚΑΪ, για μια ακόμη Παρασκευή ξεκίνησε και ο παρουσιαστής Χάρης Βαρθακούρης κατά την πρώτη ζωντανή σύνδεση με το σπίτι, τους έδωσε το λόγο προκειμένου να πουν δυο λόγια στο τηλεοπτικό κοινό και να διεκδικήσουν τη θετική τους ψήφο.

«Θεωρώ ότι είμαι καλό παράδειγμα προς μίμηση και αξίζω να είμαι εδώ μέχρι το τέλος» ανέφερε μεταξύ άλλων η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Ο «πρωτάρης» στις ψηφοφορίες, Γρηγόρης Τσεκούρας τόνισε πως θέλει να παραμείνει στο σπίτι.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς, ο οποίος βρέθηκε στη θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση έπειτα από ποινή που του επέβαλλε ο «Big Brother» λόγω της άσχημης συμπεριφοράς του στον Χρήστο Βαρουξή. «Ήρθα εδώ επειδή εγώ φταίω. Δεν φτάνει σε αυτό το σημείο βέβαια κάποιος μόνος του. Αποδέχομαι τις ευθύνες μου. Είμαι αληθινός άνθρωπος. Είμαι στα κακά μου και στα καλά μου ο ίδιος. Θα χαρώ να με υποστηρίξει ο κόσμος» είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης.

Τέλος, η Σοφία Δανέζη σημείωσε μεταξύ άλλων πως: «Είμαι δυναμικός χαρακτήρας. Δεν δέχομαι πολλά. Πυροβολώ. Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο χαρακτήρας μου και θέλω να με ψηφίσει γιατί αξίζω».





ΠΗΓΗ