Ο Γρηγόρης Τσεκούρας μπήκε στο «Big Brother» και διεκδίκησε τον τίτλο του «γύπα». Μάλιστα, την τελευταία εβδομάδα, μετά από μια δοκιμασία που υπέβαλε ο Μεγάλος Αδερφός τους παίκτες, τους έδωσε τη δυνανότητα να επιλέξουν μια φωτογραφία συγκατοίκου που έχει αποχωρήσει ώστε να την πάρουν μαζί τους.

Ο Γρηγόρης Τσεκούρας επέλεξε να πάρει μαζί του τη φωτογραφία της Χριστίνας Ορφανίδου καθώς ο παίκτης δεν είχε κρύψει την αδυναμία που είχε στην εντυπωσιακή μελαχρινή συγκάτοικο του.

Μετά το πρώτο κλείσιμο των τηλεφωνικών γραμμών, στις 22.00, ο Γρηγόρης Τσεκούρας αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother καθώς ο παίκτης βρέθηκε στην πέμπτη θέση της κατάταξης.  Στο πλατό όπου βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα για τις πρώτες του δηλώσεις, αντίκρισε την Χριστίνα Ορφανίδου.

«Γιατί δεν εκδηλώθηκες νωρίτερα στην Χριστίνα;» ρώτησε ο Χάρης Βαρθακούρης τον παίκτη. «Στην πορεία τη μάθαινα τη Χριστίνα. Πήγε να με σκοτώσει δυο φορές, κατά λάθος, στο φαγητό» απάντησε διπλωματικά ο «γύπας» Γρηγόρης και χαμογελούσε συνεχώς στην Χριστίνα Ορφανίδου.  Μάλιστα η Χριστίνα Ορφανίδου τον χαρακτήρισε τον «εθνικό μας γύπα».

Σε ότι αφορά την πορεία του στο reality, ο Γρηγόρης Τσεκούρας τόνισε πως δεν θα άλλαζε κάτι αν ξεκινούσε σήμερα το παιχνίδι.

Εκτός τελικού ο Γρηγόρης Τσεκούρας – Αποχώρησε ο παίκτης αφού βρέθηκε στην πέμπτη θέση της κατάταξης

Μια ανάσα από το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ έφτασε o Γρηγόρης Τσεκούρας. Λίγο μετά τις 22.00 οι τηλεφωνικές γραμμές «έκλεισαν» και καταμετρήθηκαν οι ψήφοι του τηλεοπτικού κοινού. Στην πέμπτη θέση της κατάταξης βρέθηκε ο Γρηγόρης Τσεκούρας και ως εκ τούτου ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother.

Άννα Μαρία ψυχαράκη, Σοφία Δανέζη, Δημήτρης Πυργίδης, Ζακ Ιωαννίδης είναι οι τέσσερις συγκάτοικοι οι οποίοι συνεχίζουν να διεκδικούν τη θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο.

Οι αστείες στιγμές στο σπίτι έκαναν τους παίκτες να συγκινηθούν

Ο τελικός του «Big Brother» ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής και οι πέντε φιναλίστ συνδέθηκαν με τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο που βρισκόταν στο πλατό.

Η αγωνία των Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Σοφία Δανέζη, Δημήτρη Πυργίδη, Ζακ Ιωαννίδη και Γρηγόρη Τσεκούρα είχε «χτυπήσει» κόκκινο καθώς στο τέλος της βραδιάς μόνο ένας θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Η παραγωγή έχει ετοιμάσει αρκετές εκπλήξεις για τους συγκατοίκους ώστε να ευχαριστηθούν τις τελευταίες τους στιγμές στο σπίτι του Big Brother.

Η πρώτη αυτή έκπληξη ήταν να τους προβάλει ένα βίντεο με τις αστείες στιγμές τους από τις 112 μέρες συγκατοίκησης. Οι παίκτες παρακολουθούσαν τα στιγμιότυπα στην οθόνη και δεν κατάφεραν να κρύψουν την συγκίνηση τους.





ΠΗΓΗ