Οι πέντε καλύτεροι του φετινού GNTM βρίσκονται μια ανάσα από το μεγάλο τελικό όπου θα μάθουν ποιος είναι ο νικητής.

Τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα διεκδικούν τον τίτλο και το έπαθλο. Παρασκευή, Ηρακλής, Αιμιλιάνο, Ανδρέας και Έντουαρντ είναι οι πέντε φιναλίστ με την γυναίκα της παρέας να είναι αυτή που δέχεται τη μεγαλύτερη αμφισβήτηση από τους συμπαίκτες της.

Λίγο πριν ξεκινήσει ο ημιτελικός του διαγωνισμού ο Γιώργος Καράβας επισκέφτηκε το σπίτι, φέρνοντας δώρα στην τελική πεντάδα του GNTM ως ένας εναλλακτικός Άγιος Βασίλης ντυμένος στα μαύρα.

Στην συνέχεια, ο coach του διαγωνισμού ζήτησε από τους παίκτες να θυμηθούν τις καλύτερες στιγμές τους στο παιχνίδι, τις πιο αστείες αλλά και τις αποχωρήσεις που τους στοίχισαν συναισθηματικά.

Ο Αιμιλιάνο τότε δε δίστασε να αναφερθεί στα συναισθήματα τα οποία τρέφει για τη Μαριαγάπη.

«Σαν άντρας προς άντρας… ερωτεύτηκες με τη Μαριαγάπη;», τον ρώτησε ο Γιώργος Καράβας, με το νεαρό μοντέλο να απαντάει ειλικρινά: «Το αν έχω ερωτευτεί μαζί της ή όχι είναι μια μεγάλη λέξη, κάτι το οποίο θέλω να το δω κι έξω, να το τεστάρω έξω γιατί θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα, αλλά μπορώ να πω ότι εν μέρει ναι».

«Μπράβο σου επειδή είσαι ειλικρινής πάνω από όλα, γιατί είναι ωραίο, είναι μεγάλο συναίσθημα αυτό που λες», του σχολίασε ο Γιώργος Καράβας.





ΠΗΓΗ