Όλα έτοιμα φαίνεται πως είναι στον ΣΚΑΪ προκειμένου να βγει στον «αέρα» το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, «Surivor».

Διάσημοι και Μαχητές έχουν πλαισιωθεί προκειμένου να υπογράψουν τόσο με τον σταθμό όσο και με την εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί, Acun Medya, ώστε να φτιάξουν βαλίτσες και να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο ποιοι θα στελεχώσουν τις δυο ομάδες όμως όπως φαίνεται ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya έχουν ήδη πάρει τις αποφάσεις τους και δίνουν «μάχη» προκειμένου να βγει το reality επιβίωσης νωρίτερα στον τηλεοπτικό αέρα.

Αν και αρχικά ο προγραμματισμός του σταθμού ανέφερε πως το Survivor θα βγει στον «αέρα» κατά το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή το 2021, αυτό άλλαξε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή  «Ευτυχείτε» του Open, αποφασίστηκε και γίνεται μεγάλη προσπάθεια το «Survivor» να κάνει πρεμιέρα στις 27 Δεκεμβρίου ώστε να προλάβουν τον ανταγωνισμό και συγκεκριμένα το «MasterChef 5» το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο.

Εξαιτίας του «Survivor» θα αλλάξει και όλη η prime time του ΣΚΑΪ, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ. Συγκεκριμένα, η πετυχημένη σειρά του Alpha, «8 λέξεις» θα έχει  μικρότερη διάρκεια αλλά θα προστεθεί μια ακόμα μέρα στις μέρες προβολής της, ώστε να «χωρέσει» και το «Survivor».

Δηλαδή, οι «8 Λέξεις» θα προβάλλονται 5 μέρες την εβδομάδα και η διάρκεια του θα είναι 1,5 ώρα (21.00-22.30) και θα δίνει «πάσα» στο «Survivor» το οποίο θα τελειώνει στη 01.00.





ΠΗΓΗ