Το βράδυ της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια του live επεισοδίου του «Big Brother» προβλήθηκαν για πρώτη φορά πλάνα τα χθεσινά και σημερινά πλάνα από τα όσα διαδραματίστηκαν στο σπίτι.

Μετά τα ερωτικά παιχνιδάκια του Δημήτρη Πυργίδη με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, οι συγκάτοικοι βρέθηκαν στο σαλόνι του σπιτιού όπου δέχθηκαν για άλλη μια φορά ερωτήσεις από τους παλιούς παίκτες μέσω του ματιού του «Big Brother».

Στην συνέχεια, η Σοφία Δανέζη βρέθηκε στο δωμάτιο των κοριτσιών με τον Γρηγόρη Τσεκούρα όπου οι δυο παίκτες είχαν μια συζήτηση η οποία εξελίχθηκε σε έντονη αντιπαράθεση.

Η Σοφία Δανέζη έριξε ευθύνες στον Γρηγόρη Τσεκούρα πως εκείνος μαζί με τον φίλο του Ζακ Ιωαννίδη φταίνε που ο Δημήτρης Κεχαγιάς βρίσκεται αυτήν την στιγμή εκτός «Big Brother».

«Έβαλες την ουρά κάτω από τα σκέλια όταν άρχισαν να πυροβολούν τον Δημήτρη Κεχαγιά» είπε η Σοφία Δανέζη στον Γρηγόρη Τσεκούρα αναφερόμενη σε παλιότερη κόντρα που είχε διαδραματιστεί στο σπίτι.

Ερωτικά παιχνιδάκια και ναζάκια για Δημήτρη Πυργίδη και Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Μπορεί και οι δυο να αρνούνται ότι είναι ερωτευμένοι, όμως τα ερωτικά παιχνιδάκια και τα ναζάκια ανάμεσα σε Δημήτρη Πυργίδη και Άννα Μαρία Ψυχαράκη καλά κρατούν.

Το βράδυ της Παρασκευής, προβλήθηκαν για πρώτη φορά πλάνα από το σπίτι του «Big Brother» με τα όσα συνέβησαν χθες Πέμπτη αλλά και σήμερα Παρασκευή μέχρι και την έναρξη του live επεισοδίου.

Δημήτρης Πυργίδης και Άννα Μαρία Ψυχαράκη βρισκόντουσαν στο τζακούζι και μπροστά στον Χρήστο Βαρουξή αντάλλαξαν πολλές φιλοφρονήσεις και πειράγματα.

Λίγη ώρα αργότερα ο Δημήτρης Πυργίδης βρισκόταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι του Captain’s Room καθώς ένιωθε λίγο αδιάθετος.

Η δικηγόρος μπήκε στο δωμάτιο και άρχισε να φωνάζει: «Αρρώστησες φως μου; Αρρώστησες φως της χαραυγής μου;» ενώ τραγούδησε στον συμπαίκτη της και το  «Έρωτας είναι θαρρώ».

Χαβαλές ή έρωτας η σχέση του Δημήτρη Πυργίδη και της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη;

Ο Δημήτρης Πυργίδης είναι ο ένας εκ των πέντε υποψηφίων προς αποχώρηση από το σπίτι του «Big Brother».

Ο παίκτης ο οποίος από τον Αύγουστο μέχρι και σήμερα καταφέρνει να προκαλεί «Χάος» στους συγκατοίκους του, το βράδυ της Παρασκευής, βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας του «Big Brother» προκειμένου να μιλήσει με τους παρουσιαστές του reality που βρισκόντουσαν στο πλατό.

Ο Χάρης Βαρθακούρς θέλησε να μάθει τι συνέβη και άλλαξε για άλλη μια φορά η σχέση του Δημήτρη Πυργίδη με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη καθώς τα τελευταία πλάνα μαρτυρούν πως οι δυο παίκτες έχουν έρθει ξανά κοντά και οι κόντρες τους αποτελούν παρελθόν.

«Η σχέση μου ήταν η ίδια. Απλά δεν μιλούσαμε για ένα διάστημα. Γιατί έτσι εξελίχθηκε. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να εξελιχθεί η σχέση μας διαφορετικά. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει παρακάτω. Την αγαπώ πάρα πολύ σα φίλη, σαν παίκτρια, σαν συγκάτοικο. Έχουμε ένα ωραίο επίπεδο φιλικό. Δεν προχωράμε περαιτέρω και βλέπουμε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Πυργίδης.





ΠΗΓΗ