Ακόμα μια έντονη στιγμή είχαν οι δυο εκρηκτικές παίκτριες του «Big Brother», Σοφία Δανέζη και Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τα πλάνα προβλήθηκαν για πρώτη φορά στο live, το βράδυ της Παρασκευής.

Άννα Μαρία και Σοφία «αρπάχτηκαν» με αφορμή το φαγητό και η τραγουδίστρια του σπιτιού «κάρφωσε» την συμπαίκτρια της τόσο σε συζήτηση που είχε με τον Δημήτρη Κεχαγιάς όσο και στις δηλώσεις της στο δωμάτιο επικοινωνίας.

«Μισεί τις γυναίκες» ανέφερε η Σοφία Δανέζη ενώ τόνισε πως η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έχει «Μίσος και κόμπλεξ» για τις άλλες γυναίκες.

Δάκρυσε ο Δημήτρης Πυργίδης – «Τα πάντα είναι ο άνθρωπος και όχι το έπαθλο»

Ο Χρήστος Βαρουξής είχε στα χέρια του τη δύναμη του βέτο καθώς ήταν εκείνος που κατάφερε να κερδίσει τη δοκιμασία που έβαλε ο «Big Brother» στους παίκτες.

Ο παίκτης αποφάσισε να «σώσει» τον Δημήτρη Πυργίδη ο οποίος είχε τεθεί ως υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η πράξη αυτή συγκίνησε τον Δημήτρη Πυργίδη ο οποίος δεν κατάφερε να κρύψει την συναισθηματική του φόρτιση σε συζήτηση που είχε με τον συμπαίκτη του μέσα στο captain’s room.

Το ίδιο όμως συνέβη και στο δωμάτιο επικοινωνίας στο οποίο βρέθηκε ο Δημήτρης Πυργίδης.  Ο παίκτης δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του για την απόφαση του συμπαίκτη του να τον «σώσει» από την άσχημη θέση.

«Όταν βλέπω παιδιά που το προσπαθούν το χάνω. Θέλω ο κόσμος να με βλέπει να γελάω Με τον Χρήστο κάνουμε κάθε μέρα χαβαλέ, δίνουμε γκάζια. Αυτό έχει σημασία, να έχεις ανθρώπους που σε κάνουν να γελάς. Αυτό έχει σημασία για μένα. Τα υπόλοιπα είναι τίποτα. Να ανοίξουμε την πόρτα να φύγουμε. Λεφτά θα βρούμε. Τέλος. Είναι άνθρωποί που δεν τους ξέρεις και θες να σε κάνουν να γελάς. Δεν σκεφτόμαστε πρώτα τα έπαθλα. Πρώτα είναι οι άνθρωποι. Τα πάντα είναι ο άνθρωπος και όχι το έπαθλο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Πυργίδης.





ΠΗΓΗ