Οι μισοί από τους συγκατοίκους του «Big Brother» βρέθηκαν στον… τάκο καθώς οι πέντε από τους δέκα παίκτες βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ο παρουσιαστής του reality του ΣΚΑΪ, Χάρης Βαρθακούρης, μη θέλοντας να παρατείνει την αγωνία των παικτών, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ζήτησε από την παραγωγή να του παραδώσει το φάκελο με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Σοφία Δανέζη, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Δημήτρης Κεχαγιάς, Ζακ Ιωαννίδης και Ραΐσα Κόντη, καθισμένοι στον καναπέ του σπιτιού παρακολουθούσαν στο μόνιτορ τον Χάρη Βαρθακούρη να δίνει τα αποτελέσματα.

Από τους πέντε υποψηφίους προς αποχώρηση, ένας κατάφερε να συγκεντρώσει το χαμηλότερο ποσοστό θετικών ψήφων από το τηλεοπτικό κοινό με αποτέλεσμα να πρέπει να αποχωρήσει από το σπίτι του «Big Brother».

Αυτή ήταν η Ραΐσα Κόντη η οποία συγκέντρωσε το χαμηλότερο ποσοστό θετικών ψήφων και έτσι το ταξίδι της στο «Big Brother» έλαβε τέλος.

Ο Μικρούτσικος «έδειξε» στην Ραΐσα Κόντη μια άλλη εκδοχή του καυγά για τη λέξη «κομπάρσα»

Στο δωμάτιο επικοινωνίας του «Big Brother» βρέθηκε η Ραΐσα Κόντη μετά από κάλεσμα του Μεγάλου Αδερφού. Η νεαρή παίκτρια ρωτήθηκε από τον Χάρη Βαρθακούρη για το άσχημο περιστατικό που συνέβη και οδήγησε στον έντονο καυγά ανάμεσα στην Σοφία Δανέζη και τους Δημήτρη Πυργίδη -Χρήστο Βαρουξή με αφορμή τη λέξη «κομπάρσα» με την οποία χαρακτήρισαν την Ραΐσα Κόντη.

«Ήταν κάτι που είπε ο Χρήστος, η λέξη κομπάρσος. Ο Πυργίδης για να το κάνει πιο ξεκάθαρο το έκανε εικόνα. Μου άρεσε η εξήγηση του Πυργίδη γιατί μου το έκανε πιο ξεκάθαρο. Αυτός στήριξε την άποψη του Χρήστου. Τους είπα ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο» ανέφερε αρχικά μεταξύ άλλων η Ραΐσα Κόντη στον παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο και εξήγησε στην παίκτρια πως αυτά που τις ανέφεραν ο Χρήστος Βαρουξής και ο Δημήτρης Πυργίδης ήταν μια ερμηνεία και όχι η πραγματική κατάσταση ενώ την ρώτησε γιατί την ενόχλησε η ερμηνεία και όχι η πραγματικότητα, δηλαδή αυτοί που όντως την ψήφισαν.

«Σίγουρα με πείραξε που με ψήφισε ο Κεχαγιάς αλλά με πείραξε και η ερμηνεία που μου έδωσαν» είπε η Ραΐσα στον παρουσιαστή. «Με την έκρηξη της Σοφίας ξεχάστηκε το ποιος σε ψήφισε και έγινε η υπερασπίστρια των αδυνάτων» είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενώ τόνισε πως όταν ο Μεγάλος Αδερφός την εγκάλεσε για την συμπεριφορά της, εκείνη για άλλη μια φορά τα έφερε «τούμπα». Όσο ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλούσε φάνηκε πως η νεαρή παίκτρια μπήκε σε σκέψεις.

«Ένα θέλω να σου πω. Είσαι πολύ γλυκιά. Πολύ τίμιο κορίτσι και σε έχω εκτιμήσει. Δε θέλω να μου στεναχωριέσαι» είπε στην Ραΐσα Κόντη στην συνέχεια και εκείνη χαμογέλασε και τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια.

Πανικός με Σοφία Δανέζη και Δημήτρη Πυργίδη για την «κομπάρσα» Ραΐσα Κόντη

Το βράδυ της Παρασκευής, οι τηλεθεατές του «Big Brother» παρακολούθησαν για πρώτη φορά το τι συνέβη στο σπίτι του reality χθες και σήμερα. Ένα από τα περιστατικά τα οποία παρακολούθησαν οι τηλεθεατές ήταν ο άγριος καυγάς της Σοφίας Δανέζη με τον Δημήτρη Πυργίδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ραΐσα Κόντη, σε συζήτηση που είχε με τον Δημήτρη Πυργίδη και την Χρήστο Βαρουξή «έμαθε» πως στο παιχνίδι είναι «κομπάρσα» και πως οι συγκάτοικοι της την ψηφίζουν προς αποχώρηση γιατί δεν την θεωρούν δυνατή παίκτρια και αποτελεί εύκολη ψήφο.  Σημειώνεται πως η Ραΐσα Κόντη είναι μια εκ των πέντε υποψηφίων προς αποχώρηση.

Η νεαρή παίκτρια του «Big Brother» μετά το άκουσμα όσων της ανέφεραν οι συμπαίκτες της στεναχωρήθηκε και «κλείστηκε» στον εαυτό της ενώ δεν άφηνε κανέναν να την πλησιάσει. Η μόνη που κατάφερε να της αποσπάσει μια κουβέντα ήταν η Σοφία Δανέζη. Όταν όμως η Ραΐσα Κόντη ανέφερε στην τραγουδίστρια το τί την απασχολεί, η Σοφία Δανέζη εκνευρίστηκε απίστευτα με αποτέλεσμα να κάνει έκρηξη.

Η Σοφία Δανέζη βγήκε από το τζακούζι όπου καθόταν με την Ραΐσα Κόντη και κατευθύνθηκε στους Χρήστο και Δημήτρη όπου τους ζήτησε τον λόγο για τα όσα ανέφεραν και τους προειδοποίησε πως αν βγει έξω από το σπίτι και δει πως όντως τα έχουν πει αυτά για τα οποία την ενημέρωσε η Ραϊσα θα γίνει πανικός. Βέβαια, ο Δημήτρης Πυργίδης ακολούθησε την Σοφία πίσω στον τζακούζι και ήταν η σειρά του να κάνει έκρηξη.





ΠΗΓΗ