«Δουλεύω σε ένα κανάλι που είναι από τα πιο σοβαρά κανάλια σαν οργανισμός» απάντησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» το πρωί της Πέμπτης σε ερώτηση που δέχθηκε για το σάλο που δημιουργήθηκε σχετικά με το γύρισμα του GNTM 3 στην Ελαφόνησο και πρόσθεσε: «Δεν έχω συναντήσει πιο σοβαρούς ανθρώπους και μία παραγωγή που είναι από τις καλύτερες σε οργάνωση».

Στην συνέχεια, η κριτής του GNTM 3 αναφέρθηκε στις άδειες οι οποίες απαιτούνται προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα, λέγοντας: «Ποτέ δεν έχουμε κάνει κάτι χωρίς άδεια. Δεν γίνεται ούτε τριπόδι να αφήσεις χωρίς να σου έχει δώσει κάποιος άδεις ότι εδώ μπορείς να βάλεις το τριπόδι σου. Δεν θα πηγαίναμε ποτέ να κάνουμε κάτι χωρίς άδεια».

Κατά πόσο λείπει από το GNTM η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία εφέτος δοκιμάζεται στο ρόλο της παρουσιάστριας στην εκπομπή «Pop Up»; «Η Ηλιάνα είναι ένα πανέμορφο κορίτσι που είναι σαν να ήταν πάντα σε αυτή την εκπομπή. Από το GNTM δεν λείπει κανένας από τη στιγμή που υπάρχει ο σκηνοθέτης, ο διευθυντής, η ραχοκοκαλιά. Αυτοί αν φύγουν θα λείψουν τα πάντα. Οι υπόλοιποι είμαστε αναλώσιμοι» απάντησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.





ΠΗΓΗ