Οι επτά καλύτεροι του φετινού GNTM βρέθηκαν στην Ελαφόνησο προκειμένου να μετρήσουν τις δυνάμεις τους σε μια ακόμα απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης.

«Σας υποσχέθηκα ότι σήμερα θα ζήσετε ένα συναρπαστικό challenge» ανέφερε ο Γιώργος Καράβας στους παίκτες οι οποίοι χάζευαν την πανέμορφη τοποθεσία στην οποία βρισκόντουσαν.

Τα μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν ως συμμορία της ερήμου που έψαχνε για καύσιμα και πρώτες ύλες.

Το concept της νέας αυτής φωτογράφησης ήταν βασισμένο σε μια ιδέα της  Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία το εμπνεύστηκε από την ταινία «Mad Max».

Στο σετ συμμετείχαν όλα τα μοντέλα όμως ο πρωταγωνιστής κάθε φορά άλλαζε. Ένα από τα πράγματα τα οποία έπρεπε να προσέξει ο βασικός «πρωταγωνιστής» ήταν να μην «καπελωθεί» από τους συμπαίκτες του.

Ο Ηρακλής ήταν αυτός που είχε την καλύτερη λήψη της περασμένης δοκιμασίας και χρησιμοποίησε το advantage να καθορίσει πώς θα φωτογραφηθούν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του.

«Είμαι ανάμεσα σε δύο. Τελικά θα δώσω το disadvantage στη Μαριαγάπη γιατί στο τελευταίο σετ δεν τα είχε πάει τόσο καλά. Θεωρώ ότι στα τελευταία σετ δεν έχει δείξει κάποια ανοδική πορεία», εξήγησε ο Ηρακλής.

Η Μαριαγάπη αν και δυσαρεστήθηκε με την απόφαση αυτή του Ηρακλή, τον δικαιολόγησε καθώς όπως είπε στα τελευταία σετ έχει πέσει η απόδοσή της και είναι καιρός να πεισμώσει για να ανέβει για μία ακόμα μία φορά ψηλά.

Σε δηλώσεις προχώρησε και ο Έντουαρντ ο οποίος συμφώνησε με την επιλογή του Ηρακλή. «Αφού δεν κάνεις ρε κορίτσι μου. Είμαστε και στους 7. Δεν πας στο σπίτι σου; Καλές οι αγκαλιές στο σπίτι, αλλά εδώ είναι ένας διαγωνισμός και θα πρέπει να κερδίσει ο καλύτερος» ανέφερε στην κάμερα.

«Καλές οι φιλίες αλλά ένας νικάει» σχολίασε η Βίκυ Καγιά.





ΠΗΓΗ