«Η Βιολέτα είναι καλός άνθρωπος, δίκαιος, τους βοηθάει όλους» τονίζει η Θεοφανία Παπαθωμά σε μια προσπάθεια να εξηγήσει γιατί ο ρόλος της στις «Άγριες Μέλισσες» έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από το τηλεοπτικό κοινό.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Τετάρτης και δεν δίστασε να αναφέρει πως επιθυμεί η σειρά «Άγριες Μέλισσες» να είχε και τρίτο κύκλο και να μην ολοκληρωθεί στον δεύτερο όπως έχει γίνει γνωστό.

Σχολιάζοντας την σχέση της με τον Μιλτιάδη, η Θεοφανία Παπαθωμά είπε: « Ο Μιλτιάδης έχει πρόβλημα, αλλά εγώ τον κουράρω πολύ καλά, οπότε νομίζω ότι θα το συνεφέρω γιατί τον αγαπώ πολύ και η αγάπη γιατρεύει τα πάντα. Θα περάσουμε μια φάση στη σχέση μας, αλλά εγώ είμαι αισιόδοξη. Πιστεύω ότι θα έχει αίσιο τέλος, το θέλω για την ηρωίδα μου, να ησυχάσει και αυτή η πολύπαθη».

Μιλώντας για τον Μπάμπη και τις διαρροές που τον θέλουν να διαλύει το γάμο της Ασημίνας και του Νικηφόρου είπε: «Πιστεύω ότι ο Μπάμπης θα ανανεώσει τη σχέση του Νικηφόρου με την Ασημίνα. Θα είναι μια περιπετειούλα».

Στην συνέχεια, για την Ελένη Σταμίρη είπε: «Το χωριό τα στηρίζει τη Λενιώ και νομίζω ότι θα συνεχίσει να τη στηρίζει. Κάποιοι ίσως να εναντιωθούν στην Ελένη, αλλά όχι όλοι. Θεωρώ τους συγγραφείς πολύ δυνατούς και ότι μπορούν να το πάνε και πέντε χρονιές».

Τέλος, η Θεοφανία Παπαθωμά αναρωτήθηκε: «Καλό θα ήταν να πάμε και τρίτη χρονιά γιατί όταν ένα σίριαλ κάνει 30άρια και δεν έχει τελειώσει η ιστορία του και ο κόσμος τα αγαπάει, γιατί να μην δώσεις και τρίτη χρονιά;».





ΠΗΓΗ