Σε ένα από τα αγαπημένα του τηλεοπτικά προγράμματα, το οποίο του δίνει αρκετή τροφή για σχόλια αναφέρθηκε ο Νίκος Μουτσινάς, στην εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» το μεσημεράκι της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, ενώ ο ηθοποιός και παρουσιαστής σχολίαζε διάφορα θέματα της τηλεοπτικής επικαιρότητας ενημερώθηκε πως ο Alpha του απαγόρεψε να παίζει αποσπάσματα του reality «The Bachelor» στην εκπομπή του.

Η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά άμεση. «Εργένη γιατί δεν παίζω; Απαγόρευση; Από τον ίδιο; Τον ρυθμίσανε και είπε “δεν θέλω να με παίζεται;”. Ποιος; Από το κανάλι; Γιατί να μην το παίζουμε; Μωρέ τι χαζομάρες είναι αυτές; Άσε ρε να το παίξουμε. Είναι δύσκολο η περίοδος παιδιά» ανέφερε στον «αέρα».

Το πρωί της Τετάρτης, στην εκπομπή «στη Φωλιά των ΚουΚου», ο Γρηγόρης Κρικοριάν αναφέρθηκε στο θέμα και εξήγησε πως η συγκεκριμένη απαγόρευση αφορά μόνο στα spoilers και όχι στον σχολιασμό του προγράμματος.

«Έχουμε μια είδηση που συνέβη χθες το μεσημέρι. Βγαίνει ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή και με πολύ χιούμορ αλλά και λίγο ενόχληση, η οποία φαινόταν, λέει πως ο Alpha του έχει απαγορέψει να παίζει το Bachelor.

Ενημερώνεται εκείνη την ώρα, το ήξερε από πριν ο Νίκος Μουτσινάς απλά ξέρετε πως είναι το προσωπικό του στυλ. Ενημερώνεται λοιπόν, ότι δεν μπορεί να παίξει πια Bachelor και ότι υπάρχει απαγόρευση από τον Alpha προς την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Εμείς κάναμε ρεπορτάζ και τι λέει το ρεπορτάζ; Ο Alpha έχει μιλήσει προς όλα τα κανάλια και έχει κάνει κινήσεις ώστε να μην αναπαράγονται τα spoiler για το Bachelor.

Δηλαδή για το τι συμβαίνει παρακάτω, πριν το δούμε στο επεισόδιο. Μια φυσιολογική κίνηση, την οποία έχουν κάνει κι άλλα κανάλια, όπως και το δικό μας το Star. Δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση προς την εκπομπή του Μουτσινά για να μην παίζει Bachelor και προς καμία εκπομπή. Είναι μόνο για τα spoiler. Ίσως δεν κατάλαβε καλά. Να ενημερώσουμε εμείς τον Νίκο Μουτσινά ότι μπορεί να παίζει ελεύθερα Bachelor και να το σχολιάσει», είπε ο Γιώργος Κρικοριάν.





ΠΗΓΗ