Το Netflix αρχίζει σιγά-σιγά να συγκεντρώνει τις νέες προσθήκες στο cast του Ozark για την 4η και τελευταία του σεζόν.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το Deadline και όπως μας ενημερώνει το lordoftheseries.gr, ο Alfonso Herrera (The Exorcist, Sense8) και ο Adam Rothenberg (Ripper Street, Castle Rock) θα έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα σειρά, την ώρα που ο Felix Solis (ο Omar Navarro) και ο Damian Young (ο Jim Rattelsdorf) αναβαθμίστηκαν σε μόνιμα μέλη του cast της σειράς.

Ο Herrera θα υποδυθεί τον Javi Elizonndro, ένα μέλος της οικογένειας του Navarro, που βρίσκεται ανάμεσα στο να υποδύεται τον υπάκουο στρατιώτη του και να δολοπλοκεί ώστε να πάρει εκείνος το καρτέλ του θείου του.

Από την άλλη, ο Rothenberg θα ενσαρκώσει τον Mel Sattem, έναν πρώην αστυνομικό που πλέον εργάζεται ως ιδιωτικός ντετέκτιβ, απολαμβάνει το «κυνηγητό» και δεν θα σταματήσει μέχρι να αποκαλύψει την αλήθεια.

Παράλληλα, ο Bruno Bichir (Sicario: Day of the Soldado), η CC Castillo (Stargirl) και η Katrina Lenk (The Marvelous Mrs. Maisel) προστίθενται στη στη σειρά σε συμπληρωματικούς ρόλους.

Ο Bichir θα έχει το ρόλο του ιερέα και έμπιστου του Navarro, που δουλεύει για το καρτέλ επειδή πιστεύει πως ανήκει εκεί που ο Θεός χρειάζεται περισσότερο. Η Castillo θα πάρει αυτό της Σερίφη του Missouri, Leigh Guerrero, που αρνείται να παίξει με τους κανόνες κανενός παρά τους δικούς της.

Η Lenk θα υποδυθεί την Clare Shaw, CEO μιας βιοφαρμακευτικής εταιρείας, η οποία έχει διεφθαρμένη κρίση ενόσω μαθαίνει το πραγματικό κόστος της ισχύος.

Όπως έχει ανακοινωθεί ήδη, η 4η και τελευταία σεζόν θα χωριστεί σε δύο κομμάτια των εφτά επεισοδίων και αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα πριν ολοκληρωθεί το 2020.





ΠΗΓΗ