Στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» παραχώρησε συνέντευξη ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά το τέλος του live του «Big Brother» την περασμένη Παρασκευή και προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας.

Ο παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, εξήγησε γιατί απάντησε θετικά στην πρόταση του ΣΚΑΪ αλλά και για το ακουστικό που ποτέ δεν έβαλε στο αυτί του.
«Μετά από μια αρρώστια πολύ ισχυρή που έπαθα τον Φεβρουάριο και όταν μου έγινε η πρόταση, αν δεν είχα αρρωστήσει έτσι μπορεί και να μη τη δεχόμουν. Δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρος. Μετά από αυτό, χαμογέλασα και σκέφτηκα: “Για σκέψου, εκεί που έδινα τη μάχη της ζωής, να βγω σε λίγο καιρό στον αέρα”. Και βγήκα. Τώρα είναι πραγματικά σα να μην πέρασε μια μέρα» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στην συνέχεια σημείωσε: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίζω μετά το Big Brother και αν θα συνεχίσω, σε ποιο γήπεδο θα… παίξω. Δεν εννοώ κανάλι αλλά είδος εκπομπής».

«Όταν έγινε το Fame Story, έγινα διευθυντής στη σχολή και ανέτρεψα τη ροή του, εάν έκανα την παρουσίαση, δεν θα μπορούσα να προσφέρω αυτά που πρόσφερα ως διευθυντής της σχολής. Γιατί η παρουσίαση έχει πολλή τροχονομία. Δηλαδή είσαι τροχονόμος. Θέλω να πω πως πολλές δεν είναι η παρουσίαση μόνο» πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Έχω μια άλλη άποψη για το πώς έπρεπε να γίνει το “Big Brother” αλλά αυτό δε λέει τίποτα. Δεν ήταν δική μου η παραγωγή. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ για τη φιλοξενία και την πρόταση που μου έκαναν. Δεν ήμουν το ήσυχο παιδί αλλά και γι’αυτό με πήραν. Για την ανησυχία μου, και την εμπειρία μου και την κρίση μου. Αν με πήραν για έναν άνθρωπο που θα είναι… “His Master’s Voice”, δηλαδή να του λένε στο αυτί τι να πει, γιατί έτσι μου πρότειναν αλλά εγώ ποτέ δεν έβαλα στο αυτί μου κανέναν» τόνισε χαρακτηριστικά.





ΠΗΓΗ