Πριν μερικές μέρες, ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ είχε υποσχεθεί στον Γιώργο Παπαδάκη και στο «Καλημέρα Ελλάδα» του Ant1 πως θα στείλει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο για να στολιστεί το πλατό.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε το λόγο από τον Νίκο Μουτσινά επειδή δεν κράτησε την υπόσχεση του και τον χαρακτήρισε «ψεύτη» ενώ απαίτησε από τους συνεργάτες του να τον πάρουν τηλέφωνο και να τον ξυπνήσουν.

«Τι ψεύτης είναι ο Μουτσινάς ρε; Τι ψεύτης είναι ο Μουτσινάς; Έχουμε εδώ τόσα μηνύματα ότι είπε την Παρασκευή στην εκπομπή του ότι θα μας στείλει ένα δέντρο. Νίκο, που είναι το δέντρο; Πάρτε τηλέφωνο τον Μουτσινά. Βρες το τηλέφωνό του και ξύπνα τον. Άμα πει… κοιμάμαι, πες του ότι τον θέλει ο Παπαδάκης να του μιλήσει. Το δέντρο, θέλουμε το δέντρο. Όταν υπόσχεσαι κάτι κύριε, πρέπει να το πραγματοποιείς» ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης στον «αέρα» της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Νίκος Μουτσινάς δεν μπορούσε να μη δείξει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στον «αέρα» της δική του εκπομπής.

Στο τέλος της προβολής του αποσπάσματος, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ανέφερε: «Έχει δίκιο ο άνθρωπος. Αν με έπαιρναν τηλέφωνο όντως κοιμόμουν γιατί είναι και η εκπομπή του αχάραγα. Το δέντρο όμως πρέπει να σταλεί. Αύριο θέλω το δέντρο να είναι στον κύριο Παπαδάκη».

ΠΗΓΗ