Η σειρά του Χρήστου Βαρουξή να μπει στο δωμάτιο επικοινωνίας του «Big Brother» έφτασε και ο ένας εκ των πέντε υποψήφιων προς αποχώρηση μίλησε με τον Χάρη Βαθρακούρη αλλά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο για την υποψηφιότητα του.

«Θέλω να αφήσω το κοινό να αποφασίσει αν θα μείνω εδώ» είπε αρχικά ο Χρήστος Βαρουξής. Στην συνέχεια, οι παρουσιαστές του ζήτησαν το σχόλιο του για τους δυο παίκτες οι οποίοι έχουν «κλειδώσει» τις θέσεις τους στον μεγάλο τελικό. Ζακ Ιωαννίδη και Γρηγόρη Τσεκούρα.

«Είναι καλά παιδιά αλλά δεν έχουν πάρει θέση ποτέ. Ξεκάθαρα στρατηγική. Άφησαν άλλα άτομα να πάρουν θέση. Με πείραξε ότι πήγαν τόσο εύκολα στον τελικό» είπε ο Χρήστος Βαρουξής.

«Μήπως έχετε και εσείς ευθύνες που τους είχατε στο απυρόβλητο;» ρώτησε ο Χάρης Βαρθακούρης. «Ήμουν ένας άνθρωπος που ψήφιζα χαρακτήρας. Θα ήταν λάθος να ψηφίσω κάποιον που δεν μου είχε κάνει κάτι όπως ο Ζακ» απάντησε ο παίκτης.

Στην συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να μάθει αν ο Χρήστος Βαρουξής θεωρεί ότι κάποιος από τους δυο φιναλιστ του τελικού, παίζει θέατρο ή είναι χαμηλών τόνων.

Ο Χρήστος Βαρουξής σχολίασε πως ο Ζακ Ιωαννίδης είναι χαμηλών τόνων ενώ ο Γρηγόρης Τσεκούρας: «Έχει χειριστεί την όλη κατάσταση διπλωματικά».

Το τραγουδιστό «καρφί» της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη για την… άδικη ζωή

Μια ανάσα από το μεγάλο τελικό βρίσκονται οι παίκτες του «Big Brother» καθώς το βράδυ της Παρασκευής ξεκίνησε ο ημιτελικός.

Οι πέντε από τους επτά παίκτες του «Big Brother» βρίσκονται υποψήφιοι προς αποχώρηση. Γρηγόρης Τσεκούρας και Ζακ Ιωαννίδης είναι οι δυο παίκτες οι οποίοι μέσα από δοκιμασίες που τους έθεσε ο Μεγάλος Αδερφός βρέθηκαν στις θέσεις των υποψηφίων για το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ του τελικού.

Ο «Big Brother» φώναξε την Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο δωμάτιο επικοινωνίας προκειμένου να μιλήσει με τους παρουσιαστές οι οποίοι βρισκόντουσαν σε ζωντανή σύνδεση.

Αρχικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ενημέρωσε πως κατάφερε να σκίσει το καλσόν της ενώ σχολιάζοντας την ανεβασμένη διάθεση της είπε πως αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι δεν τις κάνουν πλέον επιθέσεις οι συγκάτοικοι της και δεν την στεναχωρούν.

Από την άλλη μεριά, όταν ρωτήθηκε για τους δυο φιναλίστ του τελικού η Άννα Μαρία απάντησε τραγουδιστά: «Άδικη ζωή, άλλοι είναι στα ψηλά άλλοι στα χαμηλά» είπε η παίκτρια.

ΠΗΓΗ