Στην αποχώρησή της Παρθένας Χοροζίδου από το «Just 2Us» αναφέρθηκε ο Αντώνης Λουδάρος ο οποίος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «το Πρωινό» απέναντι από τη Φαίη Σκορδά.

Ο ηθοποιός και συμμετέχων στο show του Open ανέφερε αρχικά: «Ήταν σοκαριστικό που αποχώρησαν η Παρθένα και ο Χρήστος. Σοκαρίστηκα όταν η κριτική έγινε για την εμφάνιση. Δεν μου φαίνεται εμένα τόσο αποκρουστικό, κατάλαβα αυτό που ήθελε να περιγράψει η Παρθένα με τον Χρήστο. Θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει και κανείς άδικο γιατί έχουν καλές φωνές και οι δύο».

«Το πήρα σαν πλάκα το 10 που έβαλαν στον Τρύφωνα, το παίρνω σαν πλάκα. Από ό,τι άκουσα δουλεύει τηλεφωνικά, τηλεφωνικά κάνουν πρόβες. Αν είναι τέτοια η εξέλιξη του μπράβο κι εγώ του βάζω μπράβο», πρόσθεσε στην συνέχεια ο Αντώνης Λουδάρος και συνέχισε: «Εγώ δεν αποκλείω να φύγω και το Σάββατο. Κριθήκαμε για την εμφάνισή μας, κριθήκαμε για το πώς στήθηκε αυτό το πράγμα, κάτι που δεν ήταν στο χέρι μας. Ούτε το τι ρούχα φορέσαμε ήταν ακριβώς στο χέρι μου. Είμαστε σε καραντίνα, δεν μπορούμε να έχουμε ό,τι ρούχο μας κατέβει στο κεφάλι. Δεν ήξερα ότι είμαι στο Style Me Up και ότι διαγωνίζομαι για τα ρούχα. Νόμιζα ότι διαγωνίζομαι για τη φωνή.

Το τραγούδι δεν το επέλεξα εγώ, το επέλεξε η παραγωγή. Μου είχαν ζητήσει ένα άλλο τραγούδι να πω, αλλά δεν προλάβαινα να το μάθω. Ένα που το ήθελε ο Νίκος αλλά δεν προλάβαινα γιατί ήταν αραβικά.

Δεν με ενοχλεί να μην αρέσεις, αλλά όταν μου λένε αυτό δεν ήταν καν για 5, μου είναι λίγο στενάχωρο. Κάτι δεν καταλαβαίνω καλά και αναφέρομαι στην κριτική που έκανε ο Γιώργος Θεοφάνους, που είπε «απορώ πώς τους δώσατε και αυτό τον βαθμό, ήταν κάτω από 5 να πάρουν». Αν εμείς ήμασταν κάτω από 5».

«Αποφεύγω να πάρω τηλέφωνο τον Σταμάτη Φασουλή. Είμαι διαγωνιζόμενος στο J2US, δεν θα τον απασχολήσω ποτέ. Την όποια φιλική μας σχέση την αφήνω για όταν παίζουμε στο θέατρο», τόνισε ο Αντώνης Λουδάρος, ο οποίος σημείωσε, ωστόσο, πως: «Εγώ νιώθω ευγνώμων που είμαι σε αυτό το show, περνάω και καλά».

ΠΗΓΗ