Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» βρέθηκε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας το βράδυ της Πέμπτης.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Taxi» του Ant1 θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να απαντήσει στην σκληρή κριτική που δέχθηκε λίγο καιρό πριν περί συνωστισμού σε παράσταση του.

«Βιντεοσκόπησα την παράσταση στην Αρχιτεκτονική. είχαμε 200 άτομα τα επιτρεπόμενα. Θα ήθελα να το είχα κάνει, όχι βέβαια στο Θέατρο Γης που όλα τα sites έγραφαν για συνωστισμό και πιέστηκα πολύ εκείνη την εβδομάδα. Δηλαδή όταν ξεκίνησε “Η Δίκη της Δευτέρας” στο Open με εμένα, είπα εντάξει κάτι έχεις κάνει λάθος. Γιατί ο κύριος Τσουβέλας είχε τόσο κόσμο στο θέατρο Γης;

Είχαμε 3.600 εισιτήρια για την παράσταση αλλά είναι το 75% με τον τότε νόμο και γιατί δεν πάει ο κόσμος στα γήπεδα. Πιέστηκα αρκετά εκείνη την εβδομάδα γιατί έβλεπα παντού το όνομά μου για έναν λόγο υγείας και λέω αφού είχαμε πάρει όλα τα μέτρα. Είχαμε κάνει την ταξιθεσία και περίμενα τα επίσημα έγγραφα. Δεν αντέδρασα, δεν τοποθετήθηκα γιατί ξέρω ότι ήμουν σωστός αλλά πάει πέρασε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

ΠΗΓΗ