Την Έφη Σαρρή έξω από το σπίτι της συνάντησε η κάμερα της εκπομπής το Πρωινό και η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την πρόσφατη αποχώρησή τους με τον Τρύφωνα Σαμαρά από το J2US. Μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε πως δεν ήταν οι καλύτεροι μέσα στο παιχνίδι, πως ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι και πως θωρεί ότι άλλοι συμπαίκτες τους διαμαρτυρήθηκαν. Μάλιστα, έδειξε την επιτροπή ως εκείνη που τους… έδιωξε από το show.

«Μας διώξανε! Μας διώξανε! Ποιοι άλλοι; Η επιτροπή! Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι εκεί που συμμετέχουν και πραγματικά κάνουν πάρα πολύ μεγάλες προσπάθειες και το έχουν πιο πολύ. Δε μπορούμε να είμαστε όλοι τραγουδιστές», δήλωσε η Έφη Σαρρή.

Και πρόσθεσε: «Κάπου φτάνει ο κόμπος στο χτένι, θεωρώ… Βεβαίως θεωρώ ότι κάποιοι άλλοι συμμετέχοντες έκαναν παράπονα και με το δίκιο τους. Σου λέει, εμείς προσπαθούμε, είμαστε καλύτεροι, για ποιο λόγο να μένει ο Τρύφωνας; Δεν θεωρώ ότι ο Τρύφωνας έμεινε στο παιχνίδι επειδή ήταν ο σούπερ τραγουδιστής. Έμεινε στο παιχνίδι γιατί ήταν ο σούπερ διασκεδαστής. Άλλωστε, αυτό το βλέπουμε συχνά».

Για να αναφέρει στη συνέχεια πως η ίδια δυσκολεύτηκε μέσα στο παιχνίδι: «Η εμπειρία μου από το παιχνίδι ήταν δύσκολη. Δεν φανταζόμουν ότι θα αντιμετώπιζα αυτή τη δυσκολία. Πίστευα ότι θα πήγαινα εκεί, ότι η εκπομπή θα ήταν γραμμένη. Πίστευα ότι θα έχει οτοκιού να βλέπουμε τα λόγια, δεν ήταν έτσι. Δεν ήταν ό,τι πιο εύκολο, ήταν πολύ κουραστικό για μένα».

ΠΗΓΗ