Επεισόδια από το Happy Traveller με τον Ευτύχη Μπλέτσα κάθισε χθες να δει ο Δημήτρης Παπανώτας. Αλλά, αν κρίνουμε από την οργισμένη ανάρτησή του στο Instagram, ο δημοσιογράφος «βγήκε» από τα ρούχα του με τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ. Ο λόγος;

Οι ελλιπείς, όπως παρατήρησε, γνώσεις του σε βασικά θέματα, αλλά και τα γραμματικά του λάθη.

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Παπανώτα με την οποία «αδειάζει» τον Ευτύχη Μπλέτσα.

«Καλό παιδί ο Ευτύχης, δε λέω… Αλλά μήπως εκεί στον ΣΚΆΙ θα πρέπει λίγο να τον βοηθήσουν να μην εκτίθεται??? Σήμερα λόγω της απεργίας έπαιξαν αρκετά επεισόδια από την εκπομπή του σε επανάληψη. Εγώ είδα δύο. Το πρώτο στον Έβρο. Όπου περήφανος ο Ευτύχης μας έδειξε ένα άγαλμα σε ένα χωριό. Ένας άνθρωπος που πελεκούσε μια μυλόπετρα. Ο λιθόξοος μας εξήγησε ο Ευτύχης!!!! Είχε και ταμπέλα. ΛΙΘΌΞΟΟΣ… Μας πήρε η κοτρώνα στο δόξα Πατρί… Ας του εξηγήσει κάποιος ότι είναι λιθοξόος που σημαίνει ακριβώς αυτό: αυτός που πελεκάει την πέτρα…

Τώρα, απόγευμα, ο Ευτύχης μας ξενάγησε στη Νορβηγία. Όπου με λαχτάρα έτρωγε ( είναι λίγο απωθητικό αυτό που όλο κάτι μασουλάει ΣΕ ΠΡΏΤΟ ΠΛΆΝΟ) κέικ με λευκή κρέμα. Και…ω ναι, μας εξήγησε ότι το κέικ λέγεται κέικ με γάλα περιστεριού. Κανένα πρόβλημα ως εδώ. Έρχεται όμως η κοτρώνα. Φυλαχτείτε!!! “Τώρα δε το κάνουν με γάλα περιστεριού αλλά με γάλα αγελάδας”!!!!!!

Ότι δηλαδή αυτό το παιδί, έχει μαγειρέψει τα πάντα στην τηλεόραση γιατί η προηγούμενη εκπομπή του ήταν “Η ΚΟΥΖΊΝΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ “, έχει ταξιδέψει όλο τον κόσμο…και φευ πιστεύει ότι το περιστερι είναι θηλαστικό και κατεβάζει γάλα…που κάποιοι το αρμέγουν… Να κλάψω ή να γελάσω? Είναι όλα αυτά επιτρεπτά στην τηλεόραση? Και ποιος είναι τελικά ο ρόλος του…”ανεξάρτητου ” ΕΣΡ, αν όχι η διαφύλαξη της γλώσσας και η προστασία μας από τις απίστευτες βλσκειες που ακούμε????? Τι εννοούν στο ΕΣΡ “υποβάθμιση ποιότητας προγράμματος ” αν όχι αυτά τα δείγματα πλήρους αμάθειας???

Επαναλαμβάνω. Όλοι δικαιούνται να είναι αδαείς. Δε φταίει ο Ευτύχης. Αν και θα έπρεπε κι αυτός λίγο να το δουλέψει… Φταίει ο ΣΚΆΙ που ούτε βοηθάει έναν αδαή, κατα πως φαίνεται , συνεργάτη του, ούτε καν μπαίνει στον κόπο να ελέγξει το επεισόδιο που θα προβάλλει!!! Πόσο μάλλον όταν παίζει σε χιλιοστή επανάληψη!!!!! Έλεος χριστιανοί!!!!!».

ΠΗΓΗ