Αποκαλυπτικός ήταν ο Νίκος Μάνεσης, σήμερα, στην εκπομπή του αφού εξιστόρησε ένα περιστατικό με ένα «βαθύπλουτο», όπως αποκάλεσε τηλεοπτικό πρόσωπο.

Το περιστατικό συνέβη σε κοπή πίτας καναλιού όπου ένα τηλεοπτικό πρόσωπο κέρδισε ένα air condition, κι ενώ είχε οικονομική άνεση και δεν είχε ανάγκη το δώρο, αντί να το χαρίσει, ζήτησε να το αλλάξουν με μια τηλεόραση για το… δωμάτιο της υπηρεσίας.

«Θυμάμαι κάποτε κάποιος ή κάποια βαθύπλουτη, κάποιος ή κάποια παρουσιαστής ή παρουσιάστρια που συμμετείχε κανονικά στις βασιλόπιτες και του ή της της έτυχε το φλουρί. Ας πούμε ότι ήμουν εγώ. Το δώρο ήταν ένα air condition, που είχε βάλει η παραγωγή. Και υπήρχε κόσμος που ήταν φτωχός, καθαρίστριες κλπ», είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μάνεσης πρόσθεσε: «Και είπε ο κύριος ή η κυρία στον παραγωγό «αχ μωρέ, έχω πολλά air condition σπίτι, αλλά δεν έχω μια τέταρτη τηλεόραση για το δωμάτιο της υπηρεσίας. Μήπως μπορούμε να αλλάξουμε το air condition με μια τηλεόραση;». Βέβαια, είπε ο παραγωγός, πήρε την τηλεόραση κι έφυγε. Το θυμόσαστε; Το θυμόσαστε! Αυτά… έκανα πριν βρω το δρόμο του Θεού».

ΠΗΓΗ