Η Αναστασία Βοσκανίδου δηλαδή η Σία από το «Bachelor» αποχώρησε μια ανάσα από το μεγάλο τελικό του reality και το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε στο πλατό του «Happy Day».

Η πρώην παίκτρια «κάρφωσε» τον Παναγιώτη Βασιλάκο που δεν την κράτησε στο «Bachelor» ενώ προέβλεψε και τη γυναίκα που θα κερδίσει την καρδιά του Εργένη.

Συγκεκριμένα, η Σία σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νιώθω περίεργα γιατί δεν το περίμενα ότι θα αποχωρήσω εγώ. Σίγουρα χάρηκα πολύ που γνώρισα τον Παναγιώτη, πέρασα πάρα πολύ ωραίες στιγμές μαζί του και τα ραντεβού ήταν παραμυθένια. Κάτι που νομίζω ότι θα ήθελαν οι περισσότερες κοπέλες να ζήσουν».

«Από αυτές που έχουν μείνει, η μόνη που αξίζει για εμένα είναι η Νικόλ. Δηλαδή έδιωξε ο Παναγιώτης εμένα, κράτησε τις άλλες τις ξενέρωτες, ας μείνει με αυτές» πρόσθεσε η όμορφη Σία από το Bachelor. «Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα έχει έρθει πολύ κοντά στη Βίβιαν ο Παναγιώτης. Εγώ πιστεύω ότι μάλλον με την Βίβιαν θα καταλήξει στο τέλος, αλλά θέλω, αφού δεν κατάφερα να είμαι εγώ αυτή που θα κατακτήσει την καρδιά του, να είναι έστω η Νικολέτα που είναι πολύ καλό παιδί. Αλλά δεν ξέρω γιατί ο Παναγιώτης είναι και απρόβλεπτος».

ΠΗΓΗ