Μετά την αποχώρησή της από το Bachelor, στην τελετή των Ρόδων, μια ανάσα πριν το τέλος, η Σία βρέθηκε στο πλατό του Happy Day το πρωί της Δευτέρας και μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι αγάπης του Alpha. Μεταξύ άλλων, έκανε και τη δική της πρόβλεψη για το ποια από τις κοπέλες που έχουν μείνει πίσω (Νικολέττα, Αντζελίνα, Βίβιαν, Ραφαέλα) θα «κερδίσει» την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

«Νιώθω περίεργα γιατί δεν το περίμενα ότι θα αποχωρήσω εγώ. Σίγουρα χάρηκα πολύ που γνώρισα τον Παναγιώτη, πέρασα πάρα πολύ ωραίες στιγμές μαζί του και τα ραντεβού ήταν παραμυθένια. Κάτι που νομίζω ότι θα ήθελαν οι περισσότερες κοπέλες να ζήσουν», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Από αυτές που έχουν μείνει, η μόνη που αξίζει για εμένα είναι η Νικόλ. Δηλαδή έδιωξε ο Παναγιώτης εμένα, κράτησε τις άλλες τις ξενέρωτες, ας μείνει με αυτές».

Από τις κοπέλες που συμμετείχαν, εξήγησε πως εκτός παιχνιδιού θα μπορούσε να κάνει παρέα με τη Νικολέττα, αλλά και την Αντζελίνα, ενώ δεν θα μπορούσε να κάνει παρέα με τη Βίβιαν. Μάλιστα, για την τελευταία προέβλεψε πως δεν αποκλείεται να είναι και η νικήτρια.

«Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα έχει έρθει πολύ κοντά στη Βίβιαν ο Παναγιώτης. Εγώ πιστεύω ότι μάλλον με την Βίβιαν θα καταλήξει στο τέλος, αλλά θέλω, αφού δεν κατάφερα να είμαι εγώ αυτή που θα κατακτήσει την καρδιά του, να είναι έστω η Νικολέτα που είναι πολύ καλό παιδί. Αλλά δεν ξέρω γιατί ο Παναγιώτης είναι και απρόβλεπτος», είπε η Σία.

ΠΗΓΗ