Μια νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο τηλεοπτικό τοπίο. Πρωταγωνιστές αυτή τη φορά είναι ο Δημήτρης Παπανώτας και η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open, απάντησε από τον «αέρα» στον Δημήτρη Παπανώτα και την σκληρή επίθεση που εξαπέλυσε στο πρόσωπο της.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούριγου ανέφερε: «Με θλίβει απεριόριστα… Μου έχουν έρθει πάρα πολλά αρνητικά μηνύματα από το πρωί για τον Δημήτρη Παπανώτα, μου είπαν ότι τοποθετήθηκε επιεικώς απαράδεκτα. Και μάλιστα, σύγκρινε τη συγκεκριμένη εμφάνιση και έμπλεξε μέσα και παιδάκια με καρκίνο. Είμαστε καλά ή μου κάνετε πλάκα τώρα;

Δεν χρησιμοποίησα ποτέ τη λέξη bullying χθες, ούτε κλαύτηκα. Το να πεις ότι κλαύτηκα και να μπλέξεις μέσα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, αυτό είναι βλάσφημο Δημήτρη μου, όχι αυτό που έκανα εγώ χθες που ήταν καθαρά ένα ψυχαγωγικό show. Μην ψάχνετε με το παραμικρό να πείτε κάτι αρνητικό και να το συγκρίνετε με κάτι τόσο σοβαρό.

Ένας άνθρωπος με τόση ευφυΐα και καλό παιδί ο Δημήτρης με ευαισθησίες… Δημήτρη ντροπή! Ντροπή! Θεωρώ ότι είναι ένα φάουλ του όλο αυτό».

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Παπανώτας, το πρωί της Παρασκευής, σχολιάζοντας την εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο «J2Us» είπε: «Συγγνώμη λίγο, είναι η μέρα μου σήμερα κι έχω και… ζοχάδες. Υπάρχει κόσμος που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα. Το να βγαίνω και να κλαίγομαι γιατί έχω αυτό το “ρ” που είναι και χαριτωμένο, για κορίτσι ειδικά είναι πολύ χαριτωμένο, και… “έκανα χρόνια λογοθεραπεία και σερνόμουν στα πατώματα, μου έκαναν bullying” όλο αυτό είναι αν μη τι άλλο βλάσφημο, όταν ξέρεις ότι υπάρχουν παιδάκια με καρκίνο και άνθρωποι που έχουν σοβαρά προβλήματα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Για να προσθέσει: «Δε μπορώ τώρα, ο καθένας το τόσο το κάνει τόσο. Σιγά το bullying που θα φάει για το “ρ”».

ΠΗΓΗ