Τη νέα του τηλεοπτική στέγη βρήκε ο Αντώνης Κανάκης στο Open και οι επίσημες ανακοινώσεις έγιναν πριν από λίγο.

Ο Αντώνης Κανάκης επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από την συχνότητα του Open όπως έγινε γνωστό μέσω της ανακοίνωσης του σταθμού.

«Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» βρήκαν τον τηλεοπτικό τους χώρο και χρόνο στο Open και μάλιστα στην prime time του σταθμού.

«To OPEN με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την εταιρία παραγωγής Tony Productions.

Τα πλέον αγαπημένα προγράμματα, “Ράδιο Αρβύλα” και “Βινύλιο”, επιστρέφουν τον Ιανουάριο στις τηλεοράσεις σας, αποκλειστικά από τη συχνότητα του OPEN.

Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, θα βρεθούν στην prime time ζώνη του OPEN με το «Ράδιο Αρβύλα» και στη late night με το «Βινύλιο».

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή είναι πλέον γεγονός! «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», έρχονται πιο δυναμικά από ποτέ στο OPEN!» αναφέρει το Open στην ανακοίνωσή του.

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ OPEN

To OPEN με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη…

Δημοσιεύτηκε από OPEN – Το Ανοιχτό Κανάλι στις Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020

Υπενθυμίζεται πως στα τέλη Ιανουαρίου η συνεργασία του Αντώνη Κανάκη με τον ΣΚΑΪ έφτασε στο τέλος της και ακολούθησε ένας «πόλεμος» ανακοινώσεων των δυο πλευρών ενώ η κόντρα τους αναμένεται να λυθεί στα δικαστήρια.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» όμως δεν έμειναν με… σταυρωμένα χέρια από εκείνη την στιγμή μέχρι και σήμερα. Μέσω του προσωπικού τους καναλιού στο YouTube κράτησαν επαφή με τους θαυμαστές τους.

ΠΗΓΗ