«Ζω εκτός Αθηνών 25 χρόνια και ζω πολύ ήρεμα, περισσότερο από ότι ήθελα. Είχα κουραστεί γιατί έβλεπα ότι η τηλεόραση δεν θα πήγαινε πολύ καλά, όπως και απεδείχθη» ανέφερε αρχικά ο Μεγακλής Βιντιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης.

Ο αγαπημένος σκηνοθέτης της Ελένης Μενεγάκη όμως ξάφνιασε στην αναφορά του για εκείνη.

«Χρειάζεται η Ελένη Μενεγάκη. Γιατί να μην χρειάζεται; Η Ελένη θα επανέλθει. Όχι βέβαια έτσι όπως ήταν, υποθέτω εγώ» είπε ο Μεγακλής Βιντιάδης.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην τηλεόραση.

«Η τηλεόραση έχει ελάχιστα πράγματα, τα οποία αξίζουν πλέον. Υπάρχουν σίριαλ όπως είναι οι Άγριες Μέλισσες, αλλά δεν είναι 15-20 σειρές σε τόσα κανάλια που εκπέμπουν τώρα στη χώρα μας. Τα ριάλιτι στο εξωτερικό ποτέ δεν είχαν σταματήσει. Εδώ υπάρχει μια τάση να αρχίζουν προγράμματα, να τα σταματάνε και μετά από χρόνια να τα επαναφέρουν. Στην επαναφορά πάνω γίνεται μια όχι καλή ποιότητα» είπε ο Μεγακλής Βιντιάδης και πρόσθεσε: «Όταν πρωτοαρχίσαμε τα ριάλιτι, οι επιλογές γινόντουσαν σωστές. Δεν υπήρχε το άγχος “γδύσου κυρία μου, δείξε λίγο κορμί” για να δημιουργήσουμε μια αισθησιακή σκηνή ή “άφησε να εννοηθεί ότι κάτι θα προκύψει”. Υπάρχει εμφανέστατα μια καθοδήγηση, πιστεύοντας ότι αυτό δημιουργεί μεγαλύτερη θεαματικότητα».

ΠΗΓΗ