Λίγους μήνες πριν την Eurovision 2021 που θα γίνει τον Μάιο στο Ρότερνταμ μιας και ο περσινός διαγωνισμός ακυρώθηκε λόγω κορονοϊού, στην Κύπρο βρήκαν την τραγουδίστρια που θα τους εκπροσωπήσει. Και δεν είναι άλλη από την Έλενα Τσαγκρινού.

Μάλιστα, το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ) ανακοίνωσε τη συμμετοχή της νεαρής τραγουδίστριας, η οποία εκπροσωπείται δισκογραφικά από την Panik Records. Η Έλενα Τσαγκρινού αναμένεται να ερμηνεύσει τραγούδι «El Diablo» των διακεκριμένων συνθετών Thomas Stengaard, Laurel Βarker, Jimmy Joker και Oxa.

Όπως διαβάζουμε, το ΡΙΚ φέτος επέλεξε να βρει πρώτα το τραγούδι και μετά τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό.

Ποια είναι η Έλενα Τσαγκρινού

Η Έλενα Τσαγκρινού έχει εμπειρία διαγωνισμών. Σε ηλικία 14 ετών συμμετείχε στο talent show «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό, ενώ από το 2013 μέχρι το 2018 ήταν η βασική φωνή των OtherView. Μετά το τέλος της συνεργασίας τους η όμορφη τραγουδίστρια ξεκίνησε τη solo καριέρα.

Έχει, όμως και τηλεοπτική εμπειρία. Το 2014 συμμετείχε στο  «Just The 2 Of Us» ως coach ενώ τη σεζόν 2016-2017 ήταν συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Καπουτζίδη στο «The Voice». Από τον Οκτώβριο του 2020 έχει αναλάβει τη παρουσίαση της εκπομπής «K-POP Stars» στο μουσικό κανάλι MAD TV.

Στην προσωπική της ζωή, τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με τον ράπερ, Mike ο οποίος υπογράφει και το νέο της τραγούδι.

ΠΗΓΗ