Η απόφαση του Γιώργου Καράβα να αναδείξει τον Αιμιλιάνο ως τον διαγωνιζόμενο ο οποίος είχε την καλύτερη φωτογραφία στη δοκιμασία επιβράβευσης του GNTM 3 προκάλεσε την αντίδραση του Ανδρέα ο οποίος τα «έβαλε» με τον coach.

Ωστόσο τα σχόλια τα οποία ειπώθηκαν μετά το τέλος της δοκιμασίας και τα οποία άκουσε ο Γιώργος Καράβας, ενόχλησαν τον coach ο οποίος θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους λίγο πριν την έναρξη της δοκιμασίας.

«Από την αρχή του παιχνιδιού επέλεξαν να είμαι πρώτα φίλος σας και έπειτα ο coach σας», είπε αρχικά.

«Στην προηγούμενη δοκιμασία έγινα αυτήκοος μάρτυρας κάποιων αιχμών προς το πρόσωπό μου. Αυτό είναι κάτι που δε συγχωρώ γιατί μου δείχνει έλλειψη σεβασμού. Οι αξίες μου στο κομμάτι της αξιοκρατίας και του σεβασμού που έχω απέναντί σας είναι αδιαπραγμάτευτες αυτό ήταν κάτι που με πρόσβαλλε προσωπικά. Όλοι μπορεί να έχουμε κρίση, αλλά δεν μπορείτε να κρίνετε το έργο κάποιων ανθρώπων που έχουν κάποια εμπειρία στο χώρο του modelling. Ο καθένας με αυτά που έχει καταφέρει», είπε αρχικά και λίγα λεπτά αργότερα απευθύνθηκε στον Ανδρέα: «Ανδρέα μόλις τελειώσαμε τη δοκιμασία ήρθες δίπλα μου και μου είπες για ποιο λόγο κάποιος που κάνει bodybuilding και είναι fashion τον επιλέξατε σαν νικητή. Ασχολίαστο και ανεπίτρεπτο. Η κρίση μου ήταν αξιοκρατική πέραν του δέοντος» ανέφερε στην συνέχεια ο Γιώργος Καράβας.

Τον εκνευρισμό της όμως, έδειξε και η Ζενεβιέβ Μαζαρί η οποία ανέφερε ότι τα νεαρά μοντέλα θεωρούν πως μπορούν να κάνουν τη δουλειά των πάντων. Έτσι μετά από αυτό το περιστατικό οι κριτές του GNTM επέβαλαν μια «ποινή» στα υποψήφια μοντέλα ώστε να τα βάλουν στη θέση τους.

Η Ζενεβιέβ, ο Άγγελος Μπράτης και ο Γιώργος Καράβας αποφάσισαν σε αυτό το σετ οι διαγωνιζόμενοι να αναλάβουν ρόλο μοντέλου, art director αλλά και κριτή, καθώς θα επιλέξουν οι ίδιοι το κλικ, που θα φτάσει στο πλατό.

Από την άλλη πλευρά, ο Ανδρέας πήρε τον λόγο και ζήτησε συγγνώμη από τον coach τονίζοντας πως δεν έχει να κάνει με προσωπικό ζήτημα και μπορεί να πει κάποιος κάτι πάνω στα νεύρα του. «Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να σας θίξω».

ΠΗΓΗ