Την άποψη του για το θέμα των νούμερων τηλεθέασης θέλησε να πει ο Νίκος Μουτσινάς στον «αέρα» της εκπομπής του, «Καλό μεσημεράκι».

Ο Νίκος Μουτσινάς, με αφορμή δηλώσεις που έκανε η Αννίτα Πάνια στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για τα νούμερα τηλεθέασης, πήρε θέση για το «καυτό» θέμα των… τηλεοπτικών πτήσεων.

«Δεν υπάρχει κάποια στιγμή θεωρείτε στην πορεία ενός παρουσιαστή που δεν θα πρέπει να σε νοιάζει και καθόλου; Πιστεύω ότι τα νούμερα δεν θα πρέπει να ενδιαφέρουν τους παρουσιαστές, θα πρέπει να ενδιαφέρει το διαφημιστικό κομμάτι του κάθε καναλιού. Ναι, αλλά κάπως ενδιαφέρει και εμάς γιατί αν πας να πεις κάτι και σου πει… έχεις κάνει 2.

Δεν θα ήθελα να με ενδιαφέρει. Κανονικά θα πρέπει να κάνω αυτό που θέλω… Και να είναι το διαφημιστικό κομμάτι του κάθε καναλιού που θα μιλάει και θα λέει ότι εκεί πέρα ελάτες εσείς οι διαφημιστές και ποντάρετε εκεί γιατί εκεί γίνεται κάτι καλύτερο.

Και αυτό που ανεβάζουν και τα νούμερα στο Instagram δεν μου αρέσει καθόλου. Κάπως είναι κουραστικό. Είναι σαν να δείχνω το π…ί μου κάθε μέρα και να το βγάζω φωτογραφία, γιατί;», είπε ο Νίκος Μουτσινάς το μεσημέρι της Πέμπτης.

ΠΗΓΗ