Μια απρόσμενη αποχώρηση έλαβε χώρα στο Survivor της Δευτέρας, λεπτά πριν την έναρξη του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας.

Μια αποχώρηση οικειοθελή που ήρθε από την ομάδα των Μαχητών.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στην Έλενα Λιλιοπούλου και εκείνη είπε τα εξής:

«Είναι ένα παιχνίδι που όλοι γνωρίζουμε ότι έχει πάρα πολλές δυσκολίες και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπει ο τηλεθεατής. Καμία απολύτως σχέση. Δεν έχω πρόβλημα με την επιβίωση, αν θα κοιμηθώ στο σανίδι, αν δεν έχω να φάω, πως ξυπνάω, ότι είμαι μες στη βρώμα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με όλα αυτά. Το πρόβλημα μου εμένα είναι ότι δεν μπορώ ψυχολογικά να δεχθώ αυτό τον εγκλεισμό στην παραλία. Ότι δεν μπορείς να φύγεις. Βγαίνεις έξω και βλέπεις απέραντο γαλάζιο. Δεν μπορείς να πας πουθενά. Αυτό δεν μπορώ να το αποδεχθώ».

«Η αλήθεια είναι πως ήθελα τόσο πολύ να μπω στο παιχνίδι που ήταν ένας φόβος πολύ κλειδωμένος μέσα μου και δεν το είχα σκεφτεί καν και τώρα με έχει ρίξει ψυχολογικά πολύ. Θα αποχωρήσω και αυτή είναι η τελική μου απόφαση» πρόσθεσε η Έλενα Λιλιοπούλου στον παρουσιαστή του Survivor.

Οι δύο πρώτοι υποψήφιοι για αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού βρέθηκαν, στο επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας, οι Διάσημοι και οι Μαχητές μετά την ήττα των πρώτων στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας του φετινού κύκλου για να συναντήσουν τον Γιώργο Λιανό.

Η ομάδα των Διασήμων έχασε την ασυλία.

Στη διάρκεια του συμβουλίου πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία προκειμένου να βγει ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Εκείνος που θα συγκέντρωνε, δηλαδή, τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από τους συμπαίκτες του και θα ήταν ένα βήμα πιο κοντά στο να αποχωρήσει από την παραλία του Αγίου Δομινίκου.

Σε αυτό το συμβούλιο του νησιού, λοιπόν, οι Διάσημοι του Survivor δυσκολεύτηκαν αρκετά να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα τους. Το αποτέλεσμα ωστόσο έφερε μια ισοψηφία με αποτέλεσμα οι υποψήφιοι να είναι δύο και πιο συγκεκριμένα ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Κοψιδάς.ΠΗΓΗ