Σε μια ακόμα ιδιαίτερης δυσκολίας δοκιμασία αποχώρησης στο GNTM 3 κλήθηκαν να δοκιμαστούν οι διαγωνιζόμενοι το βράδυ της Τρίτης στο ριάλιτι μόδας του STAR.

Ειδικότερα, σε μια καμπάνια για ένα ρολόι – χρονογράφο, οι παίκτες του GNTM ανέλαβαν ρόλο μοντέλου, art director αλλά και κριτή καθώς επέλεξαν οι ίδιοι το κλικ, που έφτασε αργότερα στο πλατό.

Φορώντας πλήρη εξοπλισμό scuba diving, τα παιδιά κλήθηκαν να μπουν στη θάλασσα και να ποζάρουν για τον φακό του Πάνου Γεωργίου. Τα ζευγάρια, που συνεργάστηκαν, καθορίστηκαν από τον Δημοσθένη Τζουμάνη, που, ως νικητής του τελευταίου πλατό είχε και το στρατηγικό πλεονέκτημα.

Οι 9 διαγωνιζόμενοι έφτασαν μπροστά στους κριτές για την ετυμηγορία. Για έναν φιναλίστ, ωστόσο, αυτή θα ήταν και η τελευταία φορά που συνάντησε ως κρινόμενος την Βίκυ Καγιά, το Άγγελο Μπράτη, την Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Δημήτρη Σκουλό.

Ο Γιώργος Καράβας, όμως, θέλησε να μπει στο πλατό και να ζητήσει μια χάρη από την κριτική επιτροπή. Μια χάρη από την οποία κανείς παίκτης δεν θα αποχωρούσε αυτή την εβδομάδα!

Μια πρόταση που τελικά έγινε δεκτή και δεν έφυγε κανείς από τον διαγωνισμό.

Δείτε όσα έγιναν στο επεισόδιο:

ΠΗΓΗ