Μόλις δυο μέρες μετά την ανακοίνωση της πως η εκπομπή «Γράμμα για σένα» του Open «κόβεται» λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 και μίλησε με ειλικρίνεια για το συγκεκριμένο θέμα με τη Φαίη Σκορδά.

«Ήταν μια αναγκαστική διαδρομή με όλες αυτές τις εξελίξεις. Τα είχα πει και είχα ζητήσει μια άλλη δομή στην εκπομπή, όμως το κανάλι ήθελε τα συγκεκριμένα. Εγώ από την αρχή ήθελα να κάνω μια πιο χαρούμενη εκδοχή. Δεν φτάνει, άλλωστε, αυτό που έκανα όλα τα χρόνια; Ήρθε το σύμπαν και μου σήκωσε πλακάτ. Τι άλλο να μου πει; Ούτε γι’ αστείο δεν συζητάω να κάνω το γράμμα σε άλλο κανάλι.

Δεν έχει νόημα να συζητήσουμε για κάτι που δεν έχει μέλλον, δεν θα κάνω κάτι τέτοιο. Δεν δεσμεύομαι με το Open, είναι έτσι το συμβόλαιο που ούτε αυτοί δεσμεύονται ούτε εγώ. Σίγουρα θα ήθελα να κάνω μια infotainment εκπομπή, νομίζω είναι το επόμενο βήμα», ανέφερε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Έμεινα στο “Πάμε Πακέτο” τόσα χρόνια γιατί το “Πάμε Πακέτο” είχε απόλυτη επιτυχία. Δεν αφήνεις κάτι τόσο επιτυχημένο. Ακόμα και η τελευταία χρονιά στον Alpha, ήταν η καλύτερή μας χρονιά. Δεν είναι ότι άφησα το concept γιατί δεν πήγαινε καλά. Αλλά κάποτε πρέπει να κλείνουν οι κύκλοι».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου όμως αναφέρθηκε και στα μελλοντικά της τηλεοπτικά σχέδια μαρτυρώντας πως ήδη έχει κάνει τις πρώτες συζητήσεις.

«Έχω κάτι στο μυαλό μου πολύ συγκεκριμένο, με πολύ θετικό πρόσημο. Έχω κάνει ήπιες κουβέντες με δύο ανθρώπους, δεν μπορώ να πω τώρα κανάλι» ανέφερε η παρουσιάστρια.

ΠΗΓΗ