Ο γνωστός παρουσιαστής του ΑΝΤ1, Γιώργος Παπαδάκης εκτός από τα πολλά χιλιόμετρα που έχει γράψει στα τηλεοπτικά δρώμενα, είναι γνωστός και για το χιούμορ με το οποίο έχει αντιμετωπίσει άβολες στιγμές του. Έτσι σήμερα το πρωί μοιράστηκε με το κοινό μια προσωπική του ιστορία από το παρελθόν η οποία θύμισε… Ρούντολφ Τζουλιάνι.

Απευθυνόμενος στον συνεργάτη του τού είπε χιουμοριστικά να προσέχει να μην πάθει αυτό που έπαθε ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ. «Όπως θα δεις στην εικόνα, η βαφή των μαλλιών του ξέβαψε και έγινε περίγελος!», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης και αποφάσισε να μοιραστεί μια ανάλογη εμπειρία του.

«Αυτό μου έχει τύχει κι εμένα όταν έκανα το “3 στον αέρα”. Τότε τα κορίτσια στο μακιγιάζ μου είχαν πει να μου βάλουν αυτό που βάζουν και κάποιοι συνάδελφοί σας; Λέω τι είναι αυτό; Και μου απάντησαν πως πρόκειται για ένα σπρέι που καλύπτει τη φαλάκρα. Με τα χίλια ζόρια είπα ναι. (…) Ήταν Ιούνιος με φοβερή ζέστη και μετά την εκπομπή φύγαμε για Θεσαλονίκη. Ίδρωσα και βλέπω τον κόσμο να με κοιτάει και να γελάει. Πρώτοι μήνες τότε που εμφανιζόμουν στην τηλεόραση, όλοι στην αρχή γίνονται ψώνια και πίστευα ότι με αναγνώρισαν… Μέχρι που ήρθε η αεροσυνοδός και μου είπε ότι έχω ιδρώσει κι έχει ξεβάψει το μαλλί μου και είχε γίνει όλο το πρόσωπό μου καστανό», ανέφερε ο παρουσιαστής προκαλώντας τα γέλια των συνεργατών του.

ΠΗΓΗ