Καλεσμένος στο πλατό του «Big Brother», το βράδυ της Παρασκευής, ήταν ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Ο παίκτη, ο οποίος αποχώρησε από το σπίτι στο περασμένο live, αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για την Σοφία Δανέζη.

Συγκεκριμένα, η πρώτη ζωντανή σύνδεση του πλατό με το σπίτι έγινε και στην συνέχεια ο «Big Brother» ζήτησε από την Σοφία Δανέζη, η οποία είναι μια εκ των πέντε υποψηφίων προς αποχώρηση, να πάει στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Ο Χάρης Βαρθακούρης ρώτησε την τραγουδίστρια αν της έχει λείψει ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Σοφία απάντησε πως: «Μου έλειψε πολύ ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Στεναχωρήθηκα που έφυγε. Ήταν άδικος ο τρόπος που έφυγε. Οι πρώτες τρεις μέρες ήταν λίγο δύσκολες. Μετά το χώνεψα. Ήταν δύσκολο, ειδικά με το Θέμη. Η κατάσταση με επηρέαζε. Τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα».

Τότε ο Χάρης Βαρθακούρης της έκανε την έκπληξη και της έδειξε στο πλάνο τον Δημήτρη Κεχαγιά και η τραγουδίστρια πραγματικά έλαμψε ενώ ένα τεράστιο χαμόγελο γέμισε το πρόσωπο της.

Στην συνέχεια ο Δημήτρης Κεχαγιάς έδωσε τις συμβουλές του στην καλή του φίλη και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θέλω να ανοίγω την τηλεόραση κα να βλέπω τη Σοφία που ξέρω. Να μη βλέπω τις ματάρες σου να κλαίνε. Όλοι αυτοί που αγαπούσαν και στήριζαν εμένα, στηρίζουν και αγαπάνε εσένα. Να συνεχίσεις όσο πιο ήρεμη και σωστά γίνεται».

Έναρξη με «καρφιά» Μικρούτσικου για την παραγωγή του reality

Ένα ακόμα live του «Big Brother» ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής ωστόσο το συγκεκριμένο επεισόδιο είναι λίγο… διαφορετικό καθώς πρόκειται για τον ημιτελικό του reality.

Οι πέντε από τις 7 συγκατοίκους είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο.

Ο Χάρης Βαρθακούρης κατά την έναρξη του επεισοδίου υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τους παρευρισκόμενους στο τηλεοπτικό πλατό.

Αρχικά, ο παρουσιαστής έδωσε το λόγο στον Ανδρέα Μικρούτσικο καθώς θέλησε να μάθει αν έχει αγωνία για το αποτέλεσμα του τελικού του «Big Brother» ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

«Καμία αγωνία» απάντησε δύο φορές  ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Δεν έχεις αγωνία γιατί ξέρεις το αποτέλεσμα;» ρώτησε ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Βρε! Έγινες μπηχτάκιας;» ρώτησε με χιούμορ ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στην συνέχεια, η ψυχολόγος του «Big Brother» σχολίασε τη μάσκα που φορούσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος η οποία ήταν διακοσμημένη με σιδεράκια και τα πονηρά υπονοούμενα έδωσαν και πήραν.

Στην συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέταξε την μπηχτή του για την παραγωγή του «Big Brother» η οποία δεν τον ενημέρωσε πως ο Δημήτρης Κεχαγιάς θα ήταν ο αποψινός καλεσμένος.

«Το taxi που με έφερνε με ενημέρωσε πως θα είναι καλεσμένος ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Δεν με ενημέρωσε κανένας» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής και η ψυχολόγος έκανε χιούμορ λέγοντας: «Άρα τι μαθαίνουμε; Ότι σε ένα ταξί μπορείς να μάθεις τα πάντα».

«Ή τι δεν μπορείς να μάθεις από μια παραγωγή» πέταξε το καρφί του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

ΠΗΓΗ